Showbiz

Cum își dorește Ruxi să fie viitorul ei iubit. A spus-o chiar ea: „Îmi plac bărbații mai...”

schedule 20 iul. 2023, 14:25

Cum își dorește Ruxi să fie viitorul ei iubit. A spus-o chiar ea: „Îmi plac bărbații mai...”
Sursa foto: Instagram Rux si Opulenta

Ruxi a spus clar cum își dorește să arate viitorul ei iubit, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat. Iată ce a zis vedeta!

Ruxi, despre iubitul perfect

Ruxi și Opulență a dat mereu dovadă de sinceritate, când a venit vorba despre viața privată sau despre cea profesională și a reușit să intre și mai tare în atenția oamenilor odată cu participarea sa în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. Nu doar că a fost concurentă în show-ul de la Kanal D, dar l-a și câștigat. Vedeta aducea în fața celor de acasă, dar și în fața juraților și a colegelor sale niște ținute care îi lăsau pe toți mască și din care era clar pentru toată lumea că este o persoană talentată și în domeniul modei, nu doar la scris.

Dacă despre cariera ei vorbește toată lumea, despre viața privată fanii nu și-au pus la fel de multe întrebări. Ei bine, de curând, vedeta a dezvăluit cum ar trebui să fie viitorul iubit pentru ea și ce admiră cel mai mult la un bărbat în general. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a mărturisit că este atrasă de bărbații educați, empatici, dar și cu care să aibă ce vorbi și cărora să nu le fie teamă să își exprime punctul de vedere liber așa cum face și ea. Momentan, nu are timp de o relație și nu dorește să își piardă vremea concentrându-se pe căutarea unui iubit, ci pe lucrurile cu adevărat importante pentru ea.



Cel mai mare scop pe care îl are este acela de a se bucura de viață, indiferenrt de ce ar presupune lucrul acesta, pentru că merge pe principiul că avem doar una și nu trebuie irosită cu oameni sau situații care nu contează în adevăratul sens al cuvântului. Așadar, pentru moment vrea să fie singură, nu își caută un partener, dar dacă ar fi să apară un bărbat în viața ei ar trebui să fie, în primul și în primul rând, educat, iar mai apoi lucrurile ar veni de la sine. Cariera a jucat mereu un rol important în viața și se bucură de un succes la care în urmă cu câțiva ani nici măcar nu avea curajul să viseze.

„Îmi plac bărbații mai masculini, mai bărbați, să fie comunicativi, educați, empatici. Din nou, repet, foarte educați. Vreau bărbați educați. Am mai multe variante, acum nu caut că am treabă. Chiar vreau să mă bucur de viață, ăsta este scopul meu”, a declarat Ruxi Opulenta, la Antena Stars.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---