Showbiz

Dinu Maxer își dorește o relație stabilă. Cum arată partenera perfectă: „Mă bucur de statutul de bărbat singur”

schedule 01 iun. 2023, 11:26

Dinu Maxer își dorește o relație stabilă. Cum arată partenera perfectă: „Mă bucur de statutul de bărbat singur”
Sursa foto: Instagram Dinu Maxer

Chiar dacă, momentan, Dinu Maxer se bucură din plin de statutul de bărbat singur, acesta nu neagă faptul că își dorește o relație stabilă. Acesta a mai mărturisit și cum arată partenera ideală pentru el și ce are de gând să facă în viitorul apropiat. Iată ce a povestit fostul soț al Deei Maxer!

Dinu Maxer își dorește o relație stabilă, nu una trecătoare

Dinu Maxer este un bărbat singur care se bucură de viață și care chiar recent a mers la o petrecere mondenă alături de prietenii lui, de unde a postat mai multe imagini în mediul online și unde părea că s-a simțit foarte bine. De asemenea, el a oferit și câteva declarații despre ceea ce se petrece în viața sa și a mărturisit cu mâna pe inimă faptul că își dorește o relație stabilă, deoarece nu îi plac deloc relațiile pasagere, după cum chiar artistul le-a numit,

Fostul partener de viață al Deei Maxer a mai mărturisit faptul că dacă a plecat din club cu o fată, nu vrea ca oamenii să interpreteze greșit lucrurile, pentru că nu își dorește decât să o cunoască mai bine, nefiind genul de om care își face speranțe din prima și a explicat și de ce. Este de părere că o relație ar trebui să fie savurată ușor, ușor, dar momentan nu are în plan să se îndrăgostească, pentru că mai degrabă vrea să se bucure de statutul de bărbat singur, să se distreze și să facă lucruri de care uitase, în timpul căsniciei.

“Nu îmi plac relațiile pasagere, nu caut așa ceva! Dacă am plecat cu o fată din club, în prima seară doar am pupat-o și urmează să ne cunoaștem mai bine! Nu sunt genul! Nu îmi place! Vreau să o cunosc! O relație trebuie savurată, nu trebuie mâncată, ca la fast-food. Mă bucur deocamdată de statutul de bărbat singur și descopăr lucrurile de single, pe care le uitasem, mă distrez, călătoresc…”,  a declarat Dinu Maxer, potrivit ciao.ro.

Nu îi poartă pică mamei copiilor lui, pentru faptul că și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat atât de repede, ci mai degrabă se bucură pentru ea. Dinu Maxer vrea ca ea să fie fericită și mereu și-a dorit lucrul acesta pentru ea, iar când el era deja într-o relație, iar aceasta nu avea pe nimeni alături, a sperat că va găsit la rândul ei fericirea, ceea ce s-a și întâmplat. Ea și Robert Drilea au parte de momente frumoase împreună și se bucură de fiecare zi din viața lor, indiferent de opiniile celor din jur, iar asta contează cu adevărat.

Așadar, în ciuda declarațiilor pe ea care le-a făcut despre artist în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, nu își dorește nimic mai mult pentru ea decât să fie fericită alături de iubitul său.

“E totul super ok, mă bucur că a găsit pe cineva care să îi umple acel gol pe care îl caută! A fost un moment în care mă durea că era sigură, fiindcă imediat eu am găsit-o pe Ada cu care am avut o relație foarte mișto, intensă, și o vedeam pe Deea că nu are pe nimeni. Sunt ok împreună, îmi place! Mă bucur și o să accept, cum se zice, o relație în care ea e fericită, fiindcă fericirea ei se răsfrânge asupra copiilor și așa e important!”, a mai zis acesta.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9741 RON
-0.00260
USD
USD: 4.5861 RON
-0.02470
GBP
GBP: 5.8166 RON
-0.00780
HUF
HUF: 1.2574 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5432 RON
-0.00130
CHF
CHF: 5.158 RON
0.00480
Convertor valutar

Rezultat: ---