Showbiz

Ce i-a transmis mama lui Dinu Maxer, după divorțul de Deea: „Mulțumește-i că nu te-a părăsit la...”

schedule 12 nov. 2023, 11:41

Ce i-a transmis mama lui Dinu Maxer, după divorțul de Deea: „Mulțumește-i că nu te-a părăsit la...”
Sursa foto: Instagram Dinu Maxer

Mama lui Dinu Maxer a avut un mesaj extrem de important pentru fiul ei, la scurt timp după divorțul de Deea. De ce crede femeia care ar trebui să îi fie recunoscător fostei sale partenere de viață.

Mama lui Dinu Maxer, mesaj pentru fiul ei după divorțul de Deea

Un divorț nu este ușor de suportat pentru nimeni, mai ales dacă vine după ani buni de căsnicie sau când la mijloc sunt și copii. Unul dintre divorțurile anului 2023 a fost cel dintre Deea și Dinu Maxer, veste care a șocat pe toată lumea, mai ales că ei nu și-au spălat niciodată rufele în public și tocmai de aceea șocul a fost atât de mare.

Deși în primă fază nu au vorbit despre separarea lor, acum când fiecare și-a ales drumul și și-a refăcut viața, ambii discută despre trecutul lor cu ușurință. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Dinu Maxer a vorbit despre faptul că a rămas singur la cei 50 de ani.

Acesta a recunoscut că s-a temut de faptul că ajuns la această vârstă, îi va fi greu să își refacă viața atât de repede, dar este recunoscător că Dumnezeu că noua lui iubită i-a ieșit în cale. Cei doi se înțeleg de minune, petrec foarte mult timp împreună și se iubesc, iar asta este tot ceea ce contează. De asemenea, mama lui i-a transmis că ar trebui să îi fi recunoscător fostei soții, pentru că nu l-a părăsit la vârsta de 60 de ani, când mai mult ca sigur i-ar fi fost aproape imposibil să își găsească pe altcineva.

Dinu Maxer a recunoscut că aceleași lucruri i le-au spus și psihologii, dar și alte persoane din preajma sa, motiv pentru care a ajuns la concluzia că are o mamă inteligentă.

”Nu, întotdeauna mi-a plăcut. Uite, o să afli și tu (n.r. Magda) pentru prima oară.  Am avut o strângere așa de inimă în momentul în care evident eram în anul acesta, știam că o să schimb prefixul, și când s-a întâmplat divorțul, moment în care m-am gândit că e o asociere cam ciudată, dar după care m-am bucurat. Mama mi-a zis: “Mulțumește-i că nu te-a părăsit la 60 de ani, ci la 50. (râde) Ăsta este un lucru senzațional, ai toată viața înainte!”Mulțumesc, mama. După care au mai fost persoane, chiar psihologi, care mi-au spus același lucru, deci am o mamă inteligentă.”, a declarat Dinu Maxer, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---