Showbiz

Dinu Maxer radiază după divorțul de Deea Maxer. Una dintre aparițiile sale i-a lăsat mască pe fani: „Eu nu pot să-i contrazic”

schedule 28 iun. 2023, 11:57

Dinu Maxer radiază după divorțul de Deea Maxer. Una dintre aparițiile sale i-a lăsat mască pe fani: „Eu nu pot să-i contrazic”
Sursa foto: Instagram Dinu Maxer

Dinu Maxer radiază, după divorțul de Deea Maxer, iar una dintre aparițiile sale i-a lăsat mască pe fani. Acesta a reușit să îi impresioneze pe urmăritoriii lui, care au remarcat o schimbare majoră în ceea ce îl privește.

Dinu Maxer este mult mai fericit acum

Dinu Maxer și Deea Maxer și-au dat seama, în prima parte a acestui an, de faptul că nu mai pot continua să trăiască în aceeași casă, deoarece se certau foarte des, iar lucrul acesta îl afecta chiar și pe copii lor. Băiatul pe care îl au împreună chiar și-a sfătuit tatăl în acest sens, în ciuda faptului că are doar 12 ani, fiind de părere că părinții lui ar fi trebuit să se separe, având în vedere discuțiile în contradictoriu pe care le avea și care erau din ce în ce mai dese.

De asemenea, chiar zilele acestea, el a povestit că multă lume i-a judecat pentru deciziile pe care le-au luat, dar nimeni nu știe câte eforturi au depus, pentru a rezolva situația dintre ei. Un alt lucru pentru care au fost acuzați a fost legat de faptul că nu s-au gândit deloc la copiii lor pe care i-au separat, odată cu divorțul lor, dar artistul a precizat că tocmai de dragul lor au ales să locuiască în același bloc, dar este conștient că oamenii ar fi comentat indiferent de alegerile pe care ei le-ar fi făcut.

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și, care, în ultima perioadă, nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea (…) La noi nu știu dacă a ținut 17 jumătate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică(…) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva.
Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu (…) Noi vom rămâne împreună toată viață, noi rămâne părinții acelorași copii pentru care avem tutelă comună. Autoritatea Tutelară când a venit la noi și a văzut că am cumpărat apartamente în aceeași scară, când au văzut înțelegerea dintre noi, au zis ok, Andreas a vrut la tată, fata la mamă. Ei au văzut lucrul ăsta ca pe unul benefic”, a declarat Dinu Maxer, acum ceva vreme, conform cancan.ro.



Una dintre cele mai recente apariții ale lui Dinu Maxer le-a atras serios atenția celor care îl urmăresc și care îl apreciază. Acestuia i s-a spus că radiază, după ce a decis să se separe de fosta parteneră, iar el nu îi poate contrazice deloc în acest sens. Mai mult de atât, el nu a uitat nici să își păstreze zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că ultimele luni din viața sa au fost unele extrem de grele.

„Mulți spun că radiez… eu nu pot să-i contrazic”, a scris Dinu Maxer, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---