Ce relație are Dinu Maxer cu fiica lui după divorț: „Am început și eu să plâng extrem de tare”

schedule 27 iun. 2023, 11:59

Ce relație are Dinu Maxer cu fiica lui după divorț: „Am început și eu să plâng extrem de tare”
Sursa foto: Instagram Dinu Maxer

Multă lume se întreabă cum se ințelege Dinu Maxer cu fiica lui, după ce el și mama copiilor săi, Deea Maxer, au decis să divorțeze, iar cântărețul nu a mai ținut pe nimeni pe jar și a dat un interviu în care a vorbit și despre acest aspect. Iată ce a zis îndrăgitul artist!

Dinu Maxer, despre relația cu fiica sa

Au trecut câteva luni bune de când Dinu Maxer și Deea Maxer au decis să o ia pe drumuri separate, iar de atunci fiecare a încercat să își refacă viața. Între timp, oamenii au început să își pună tot felul de întrebări legate de viața lor de după separare, iar una dintre ele a fost legată de modul în care se înțelege cântărețul cu fiica lui, iar el a povestit o întâmplare care l-a făcut să plângă/.

"Nu stau foarte des cu ea, dar atunci când stau cu ea, eu mă joc. M-am jucat tot timpul cu copiii mei și am ajuns să fiu și eu cu telefonul tot timpul, să stau pe fază și să imortalizez momentele acestea. De exemplu, singurul Tik-Tok al meu cu peste un milion de vizualizări este cu fetița mea, așa că evident o filmez și îmi face plăcere.Mă uitam zilele trecute la un Tik-Tok, eram în curtea grădiniței, o grădiniță cu o curte superbă și acolo în livadă, într-o căsuță, mă jucam cu ea și o gâdilam. Era atât de fericită, că atunci când am revăzut filmarea am început și eu să plâng extrem de tare", a declarat Dinu Maxer, pentru wowbiz.ro.

Mai apoi, artistul a vorbit și despre impactul emoțional pe care l-a avut divorțul asupra copiilor lor. Fiul lor a suferit enorm, deși are doar 12 ani, dar a înțeles că aceasta este cea mai bună decizie pe care o pot lua părinții lui. Andreas i-a zis tatălui că nu mai poate lupta pentru relație și că nu era în regulă faptul că se certau atât de mult din tot felul de motive. Certurile părinților deveniseră un stres pentru cel mici și chiar dacă unii i-au judecat enorm pentru deciziile pe care le-au luat pe parcurs, au considerat că pentru copiii lor aceasta este cea mai bună variantă.


În plus, gurile rele au zis că nu s-au gândit la copiii lor nici în clipa în care au hotărât ca fiica lor să rămână cu Deea, iar băiatul să rămână alături de artist, dar el a zis că ei sunt motivul pentru care au decis ca lucrurile să se întâmple în felul acesta, iar cei mici se văd mereu, având în vedere că părinții lor locuiesc în același bloc.

"Băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa, tocmai pentru că nu ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(...) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației. Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță", a mai zis acesta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---