Showbiz

Carmen Harra, previziuni despre relația Deei Maxer cu Robert Drilea: „Are două divorțuri în codul vieții”

schedule 07 ian. 2024, 11:15

Carmen Harra, previziuni despre relația Deei Maxer cu Robert Drilea: „Are două divorțuri în codul vieții”
Sursa foto: YouTube Carmen Harra

Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre relația Deei Maxer cu Robert Drilea. Clarvăzătoarea crede că aceasta nu va funcționa și nu s-a temut să o spună cu voce tare. Cum a reacționat vedeta!

Ce a zis Carmen Harra despre relația Deei Maxer

Deea Maxer a trecut destul de repede pestea separarea de fostul ei soț, iar acum formează un cuplu cu Robert Drilea alături de care pare extrem de fericită. Vedeta se afișează cu iubitul ei pe rețelele sociale, petrec foarte mult timp împreună, semn că sunt foarte bine împreună și se bucură de fiecare zi din viața lor.

În ciuda faptului că par a fi făcuți unul pentru celălalt, Carmen Harra a făcut câteva previziuni deloc bune despre viitorul lor împreună și nu are deloc încredere că tot ceea ce este între ei va dura pentru prea mult timp, pentru că Deea Maxer întocmai ca și fostul ei soț are două divorțuri în codul vieții. În plus, clarvăzătoarea a transmis că deși oamenii văd postări în care se iubesc și par bine unul cu celălalt, în realitate nimeni nu știe ce se întâmplă între ei.

Carmen Harra a mai zis și că Deea Maxer are nevoie de un bărbat care să fie capabil să îi țină piept, iar momentan Robert este ceea ce nu a putut să fie niciodată fostul ei soț pentru ea.

„Dinu Maxer are două divorțuri în codul vieții lui, nu știu dacă a mai fost divorțat vreodată. Și Deea are două divorțuri, dar la ea, relația cu Robert nu este ce credem noi și nu este ce crede ea, Robert. Aici este toată confuzia. Noi ne uităm pe niște postări și zicem că se iubesc, dar nu știm exact ce se întâmplă între ei doi. Relației dintre Dinu și Magdalena îi dau șanse, atâta timp cât Dinu o lasă pe Magdalena să fie forța, numărul 1.
Deei îi trebuie un bărbat care să îi țină piept. Are ea pe cineva în cap, dar însă nu s-a întâmplat. Cât sunteți împreună, bucurați-vă de moment, iar când lucrurile se strică, priviți în perspectivă. Dinu e complet diferit de Robert și, pe moment, asta îi trebuia Deei.”, a declarat Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Deea Maxer a transmis un mesaj subtil, după ce Carmen Harra a declarat că relația sa cu Robert Drilea nu are niciun viitor. Mai exact, fosta soție a lui Dinu Maxer a postat o imagine cu actual ei partener de viață, după ce au mers să ia masa în oraș dorind, cel mai probabil, să le arate tuturor că lucrurile merg bine în viața lor.

„Așa mai face el când îi fac poză. Îi place mult”, a scris Deea Maxer, în dreptul imaginii.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---