Showbiz

Carmen Harra prevede divorțul dintre Andra și Cătălin Măruță: „Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică”

schedule 21 ian. 2024, 08:37

Carmen Harra prevede divorțul dintre Andra și Cătălin Măruță: „Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică”
Foto: Capturi

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, însă, deși au trecut testul timpului, fiind căsătoriți din 2008, clarvăzătoarea Carmen Harra prevede că cei doi ar putea divorța. 

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de mai bine de 15 ani, iar împreună au doi copii, pe David și Eva. Și pe plan profesional cei doi au cariere de succes, așa că lucrurile, în aparență cel puțin, par în echilibru în relația lor. Numai că prezicătoarea Carmen Harra a susținut, acum câțiva ani, că mariajul lor este sortit eșecului.

Aceasta declara că Andra și soțul Cătălin Măruță nu sunt suflete pereche: „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme. 

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.

În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, dezvăluia cu ceva timp în urmă Carmen Harra, într-o emisiune TV, relatează wowbiz.ro. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---