Showbiz

Carmen Grebenișan, despre începuturile relației cu Alex Militaru. De ce se temea influencerița: „Nu eram foarte sigură”

schedule 12 dec. 2023, 11:42

Carmen Grebenișan a vorbit, în cadrul unui podcast, despre începuturile relației cu Alex Militaru. De ce se temea influencerița, la vremea aceea și cum au mers, de fapt, lucrurile!

Carmen Grebenișan, despre începuturile relației cu Alex Militaru

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost invitați împreună în podcast-ul lui Jorge, unde au vorbit și despre frumoasa lor poveste de iubire, dar mai ales despre începuturile relației lor. Aceștia au fost în prima fază prieteni, după care au realizat că sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt erau mult mai puternice și și-au dat șansă, iar în urmă cu doi ani au făcut chiar și cununia civilă.

Influencerița a povestit câte ceva despre începuturile relației lor, când nu credea că se vor înțelege la fel de bine ca iubiți cum se înțelegeau fără a fi împreună. Din fericire, lucrurile au mers foarte bine între ei și nu s-a stricat prietenia de care se bucurau înainte, fiind foarte recunoscători că au avut curajul de a face acest pas.

Acum, au o căsnicie frumoasă la care mulți tineri de vârsta lor nu au curajul să viseze și multe planuri pe care vor să le ducă la bun sfârșit. Încearcă să fie mereu acolo unul pentru celălalt, să își ofere respect și înțelegere, indiferent de siuațiile de care se lovesc.

„Nu știam dacă o să ne înțelegem la fel de bine ca iubiți. Mai vorbeam de probleme eu cu el, el cu mine și am zis că oare ce s-ar întâmpla dacă am fi împreună, dacă ar funcționa. Era o relație, într-adevăr, de prietenie, dar nu se ducea în zona asta și eu nu eram foarte sigură dacă aș vrea cumva să schimb asta pentru că m-am gândit că s-ar schimba prietenia, dar din contră, că e și mai fain”, a declarat Carmen Grebenișan, în podcast-ul lui Jorge.

De asemenea, ea a vorbit și despre una dintre cele mai mari frici pe care le avea în legătură cu bărbatul care i-a devenit mai târziu soț. În perioda în care s-au cunoscut, Alex Militaru era petrecăreț, după cum chiar ea l-a descris, motiv pentru care era geloasă sau ajunsese să creadă că i-ar putea fi infidel, ceea ce în mod clar nu s-a întâmpla. Acum, sunt extrem de fericiți împreună și se văd trăind împreună pentru totdeauna.

„Alex era un băiat mai petrecăreț așa și mie îmi era un pic teamă, deși și eu sunt petrecăreață și sociabilă, dar îți dai seama că eu am nevoie de cineva care să mă completeze și deși era așa”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---