Showbiz

Carmen Grebenișan, despre problemele pe care le are după Survivor. Au trecut două luni de atunci

schedule 19 iul. 2023, 14:40

Carmen Grebenișan, despre problemele pe care le are după Survivor. Au trecut două luni de atunci
Sursa foto: Instagram Carmen Grebenisan

Carmen Grebenișan a vorbit recent despre toate problemele pe care le are după ce s-a întors de la Survivor. Ce i-a dat mari bătăi de cap fostei concurente!


Ce probleme de sănătate are Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a fost una dintre cele mai puternice dintre concurentele care au participat anul acesta la Survivor România. Gurile rele spuneau despre ea că nu este pregătită pentru o asemenea experiență, că nu va face față și că nu va rezista pentru prea mult timp fără confortul de acasă, dar a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea. Nu doar că a rezistat în concurs, dar aducea și foarte multe puncte pentru echipă ceea ce ducea la și mai multe recompense pentru echipa Faimoșilor, dar a primit și o mare susținere din partea celor de acasă.

Au avut încredere în ea că va fi persoana care va ridica trofeul deasupra capului, dar deznodământul nu a fost tocmai unul în favoarea sa. Cu toate acestea, ea s-a bucurat din plin de experiență și s-a întors în România total schimbată și mult mai bine cu ea însăși, doar că problemele au început să apară după întoarcerea în țară, când oamenii au început să observe creșterea sa în greutate.



Vedeta a mai vorbit despre acest aspect și într-un podcast, recunoscând că nu a avut această greutate niciodată și că este foarte greu și pentru ea, iar de curând a dat noi detalii. Din câte a povestit chiar fosta concurentă de la Survivor România toate problemele pe care le are sunt cauzate de retenția de apă și a avut un real șoc, când a ajuns acasă și s-a privit în oglindă.

„Retenția de apă a fost una dintre cele mai pregnante probleme și se aplică și altor concurente, nu doar mie. Treptat, lucrurile revin la normal, dar e nevoie de răbdare. Am avut un șoc când am ajuns acasă, dar am înțeles că asta înseamnă participarea la Survivor”, a declarat Carmen Grebenișan, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---