Showbiz

Survivor România sau Asia Express!? De unde a primit mai mult Carmen Grebenișan: „Ați venit doar pentru bani?”

schedule 08 iun. 2023, 10:13

Survivor România sau Asia Express!? De unde a primit mai mult Carmen Grebenișan: „Ați venit doar pentru bani?”
Sursa foto: YouTube Acasa La Maruta

Carmen Grebenișan a fost invitat în podcast-ul „Acasă la Măruță”, unde a fost pusă de prezentatorul de la Pro TV în ipostaza de a vorbi și despre banii pe care i-a câștigat de la Survivor România, dar și de la Asia Express. Acesta a fost curios să afle care a plătit mai bine, iar ea nu i-a oferit tocmai răspunsul la care s-ar fi așteptat.

Carmen Grebenișan, despre banii primiți de la Survivor România și Asia Express

Proaspăt întoarsă din Republica Dominicană, fiind finalistă în cadrul competiției Survivor România, Carmen Grebenișan a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de către Cătălin Măruță. Influencerița a început prin a vorbit despre copilăria sa, despre părinții ei și despre problemele cu care aceștia s-au confruntat în momentul în care au pierdut tot, inclusiv casa în care locuiau, dar și despre modul în care a început să devină cunoscută și să aibă succesul de care se bucură și în ziua de astăzi.

Acestea nu au fost singurele subiecte abordate, pentru că la un moment dat și-a făcut apariția și partenerul ei de viață, Alex Militaru, moment în care ei au discutat despre căsnicia lor, dar și despre fricile pe care aceștia le-au avut în cele cinci luni în care ea a fost plecată în Republica Dominicană.

Competiția Survivor România a fost o reală provocare pentru ea, o ocazie de a-și testa limitele și de a-și demonsta că este o femeie puternică, pe care nici măcar singurătatea nu poate o pune la pământ. În ceea ce privește participarea sa în cadrul emisiunii de la Pro TV, dar și în ceea ce privește concursul Asia Express, unde a participat alături de Alina Ceușan, Cătălin Măruță a avut câteva curiozități. Unul dintre lucrurile pe care a dorit să le afle este legat de banii pe care influencerița i-a primit în urma participării sale.

„Unde ai câștigat mai mulți bani, la Survivor sau la Asia?”, a întrebat Cătălin Măruță, în podcast.
„Mai mulți bani am câștigat după”, a răspuns Carmen Grebenișan.
După Asia sau după Survivor? Unde au plătit mai bine, la Antenă sau la PRO TV?”, a mai zis moderatorul.
 „Stai puțin, că eu lucrez cu agenție. Au procentul lor, îți dai seama. Se ocupă de toate proiectele mele și sunt mulțumită de ei”, a mai zis influencerița.

Legat de banii primiți de la Antena 1, ea a zis că mai mulți au venit după terminarea emisiunii, datorită campaniilor pe care le-a avut, dar nu a menționat vreo sumă. Nici când a venit vorba despre Survivor România, nu a declarat vreo sumă, deși a zis clar că mulți dintre colegii ei vorbeau despre sume și plăți, în timp ce ea credea că din moment ce au mers acolo pentru bani, nu vor ajunge prea departe. Așadar, prezentatorul nu a aflat de unde a primit mai mulți bani, ea nedorind să ofere asenenea informații.

„Multă lume a fost stresată, în timpul show-ului… Am văzut că se vorbea despre sumele de bani (n.r.: care se câștigă). Toată lumea fugea după bani, până și din clanul Faimoșilor. Discutau mult, ce sume, când se face plata… Eu am întrebat: `măi, oameni buni, da voi chiar ați venit doar pentru bani`? N-ai nicio șansă să ajungi în față dacă ai venit doar pentru asta”, a mai declarat Carmen Grebenișan.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---