Showbiz

Zanni, făcut praf de Alex Delea la Survivor România. De la ce a pornit cearta dintre ei: „Te voi nimici"

schedule 28 mar. 2023, 08:42

Zanni, făcut praf de Alex Delea la Survivor România. De la ce a pornit cearta dintre ei: „Te voi nimici"
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Zilele acestea, spre surprinderea tuturor, Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan au revenit în cadrul emisiunii Survivor România, iar nimeni nu se aștepta ca tensiunile să apară chiar între ei. În cea mai recentă ediție a concursului de la Pro TV, foștii concurenți s-au luptat și pe traseu și nimeni nu se aștepta ca fostul Războinic să iasă câștigător.

Zanni și Alex Delea, ceartă la Survivor

Emisiunea Survivor România este una care sezonul acesta nu doar că i-a pus la grele încercări atât pe cei din echipa Faimoșilor, cât și pe cei din echipa Războinicilor. Fără prea multă hrană, cu dor de casă și cu probe care le dau bătăi de cap, dar mai ales locuind în același loc cu oameni pe care, poate, nici îi suportă, aceștia trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni, să reziste tot mai mult în concurs și să ajungă mai aproape de marea finală până la care mai este mult timp.

Concurenții au avut parte, zilele acestea, de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat sub nicio formă. Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan au ajuns în Republica Dominicană, pentru a le veni în ajutor con cuncurenților și, de asemenea, pentru a intra pe traseu, unde foștii concurenți chiar au avut niște discuții aprinse după ce Zanni i-a transmis rivalului său că îl va nimici, dar a fost invers.

„Te voi nimici, Delea!”, i-a zis Zanni fostului Războinic.

Deși scopul lor este unul clar, în timpul săptămânii pe care o vor petrece în Republica Dominicană și anume de a-i pregăti pe Războinici și pe Faimoși pentru Unificarea care se apropie cu pași repezi, Zanni și Delea au intrat în conflict, în clipa în care câștigătorul sezonului trecut l-a bătut destul de ușor pe traseu. La un moment dat, a recunoscut că le-a comentat pe live-urile sale fiecare mișcare, dar le-a adresat și câteva cuvinte spunându-le ce făcea el pentru ca echipa să i se supună.

 „Voi vă certați. Și noi ne certam. Cum făceai să te faci auzit? Trebuia să faci mai urât decât ceilalți. Asta era soluția. Eu devoram echipa că să se supună. Într-un final se supunea. A trebuit să fac rău, urât, ca să-mi iau partea. Dar voi ar trebui să fiți uniți”, a transmis Zanni, la Survivor.


N-am mai alergat de doi ani. E greu. Îmi trebuie două-trei zile să-mi recapăt suflul. Am și amețit!”, a venit explicația sa.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---