Showbiz

Jador, dezvăluiri emoționante după ce a fost criticat de Faimoși. Zanni, comentarii dure la adresa manelistului: „Este foarte mândru și ăsta e păcatul”

schedule 07 feb. 2024, 07:39

Jador, dezvăluiri emoționante după ce a fost criticat de Faimoși. Zanni, comentarii dure la adresa manelistului: „Este foarte mândru și ăsta e păcatul”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Jador, dezvăluiri emoționante după ce a fost criticat de Faimoși. Zanni a făcut, după toate acestea, comentarii dure la adresa manelistului despre care a afirmat, printre altele, faptul că este mândru și că este un păcat.

Jador, dezvăluiri emoționante după ce a fost criticat de Faimoși

Jador nu este pe placul multora dintre colegii lui de echipă, care nu sunt mulțumiți de felul în care acesta se comportă cu ei. Cântărețul de manele a auzit mai multe comentarii dure despre el pe insulă, moment în care a luat decizia de a spune ceea ce a avut pe suflet, din pricina faptului că sunt multe persoane care își imaginează că el duce o viață foarte bună.

"Cine îți imaginează că am o viață luxoasă, e doar un prost! Mi-am sacrificat cumva viața și timpul cumpărând timp pentru familia mea! Eu muncesc din greu! Am șase ani de când nu dorm decât la ora șase, șapte dimineața! Nu mă plâng, am venit de la Bacău cu o sacoșă de rafie. (...) Eu iubesc mai mult să cânt decât să stau cu familia mea! Eu muncesc mai mult decât toți Faimoșii!", a declarat Jador, la Survivor All Stars.

El a povestit că a sacrificat foarte multe, de-a lungul vieții și că muncește mai mult decât și-ar imagina colegii lui. În plus, este un om credincios, de aceea a decis să țină post, a refuzat să mai mănânce alături de colegii lui, iar de aici la o întreagă discuție pe marginea subiectului a mai fost un singur pas.

"Toată nebunia a plecat de la DE CE EU NU MĂNÂNC? A pus întrebarea asta! Bă, dar tu de ce nu mănânci, că uite, ai două linguri de orez! Nu mănânc! Iscodește niște lucruri! E iscoditor, așa, e băgăreț! Îmi era rușine să îi zic! Băi, eu țin post! Aaaaa, te dai mare?! Aaaa. nu mai citești Biblia acum? Și dacă îmi scapă un cuvânt urât, aaaa, unde e Dumnezeu acum? Cumva mă manipulează cu treaba asta!"

Zanni nu s-a putut abține să nu exprime și el punctul de vedere în ceea ce îl privește pe Jador și decizia lui de a ține post, spunând clar că nu este un om smerit, așa cum vrea să pară. Faimosul a continuat prin a explica faptul că lumea credincioasă din fața micilor ecrane nu va crede în spusele artistului care vorbește despre Dumnezeu, dar în același timp îi jignește pe cei din jurul lui.

"Jador nu este omul cu smerenia, Jador nu este un om schimbat, este doar un om care știe să vândă declarații! Dar cine e deștept, vede. Lumea de acasă, lumea credincioasă nu cred că pune botul la el....Când de o parte vorbești de Dumnezeu și bați câmpii din Biblie și pe altă parte te ridici și înjuri pe toată lumea! 
Jador este foarte mândru, și ăsta e păcatul. Și mai și înjură și hai să zicem că acolo dai vina pe probleme comportamentale. Dar el ne umilește, ori când umilești, pe ce mai dai vina?”, a spus Zanni la rândul său.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---