Showbiz

Jador este din nou un bărbat singur. Primele declarații despre separarea de Hoder: „O decizie foarte dificilă”

schedule 21 aug. 2023, 09:56

Jador este din nou un bărbat singur. Primele declarații despre separarea de Hoder: „O decizie foarte dificilă”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador este din nou un bărbat singur, iar tristul anunț a fost făcut chiar de către artist, pe rețelele sociale. Iată ce a zis despre separarea de Hoder!

Jador, din nou un bărbat singur

Jador este un cântăreț cu un mare succes în carieră, dar nu are un noroc la fel de mare la capitolul iubire. Artistul părea că și-a găsit fericirea în brațele lui Hoder și, de asemenea, era foarte fericit alături de ea sau, cel puțin, așa a dat de înțeles în mediul online. Avea planuri serioase de viitor cu fosta lui parteneră de viață care a reușit să îi fure inima din prima, doar că lucrurile nu au funcționat deloc așa cum se aștepta.

De curând, îndrăgitul cântăreț de manele le-a făcut o confesiune dureroasă fanilor lui de pe Instagram, pentru că și-a dorit ca ei să fie primii care află noutățile din viața sa persoanală. Acesta a zis clar că nu mai formează un cuplu cu Hoder și, deși relația lor nu era una de lungă durată, decizia de a o lua pe drumuri separate nu a fost deloc una ușoară pentru niciunul dintre ei. De asemenea, a dorit să le mulțumească oamenilor pentru toată susținerea de care au dat dovadă, în această perioadă deloc ușoară pentru, indiferent sub ce formă i-au arătat-o.



Faptul că are atât de multă lume alături de el atât în perioadele bune din viața, cât și în cele situate la polul opus, îl ajută să meargă mai ușor înainte. Pentru Jador contează fiecare mesaj, comentariu de încurajare sau like la postările sale, pentru că simte în felul acesta că nu este singur pe drumul pe care a ales să meargă. Artistul nu vrea decât să i se acorde spațiul necesar pentru a depăși momentul care va urma după despărțirea de Hoder. Admiratorii lui nu au stat prea mult pe gânduri și i-au transmis toate gândurile lor bune, fiind convinși că este un bărbat puternic pe care viața l-a încercat de multe ori și că va trece cu bine peste tot.

”Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate! A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu de încurajare.Sper că înțelegi că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire. Vă mulțumesc pentru înțelegere și Doamne ajută!”, este mesajul transmis de Jador, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---