Showbiz

Jador, acuzat că minte în legătura cu problemele sale de sănătate. Elena Merișoreanu a sărit în apărare lui: „Zic alții că vai e strategie”

schedule 21 iun. 2023, 09:21

Jador, acuzat că minte în legătura cu problemele sale de sănătate. Elena Merișoreanu a sărit în apărare lui: „Zic alții că vai e strategie”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Jador a fost sincer cu fanii lui, le-a vorbit despre problemele sale de sănătate, motiv pentru care a fost acuzat că minte și că a făcut asemenea afirmații de dragul unei strategii de marketing. Elena Merișoreanu refuză să creadă că unii oameni sunt atât de răi și a sărit în apărarea cântărețului de manele.

Elena Merișoreanu a sărit în apărarea lui Jador

Jador trece printr-o perioadă extrem de grea, din cauza problemelor de sănătate. Cântărețul trebuie să se opereze, iar din cauza intervenției la esofag pe care o va suferi, corzile sale vocale i-ar putea fi afectate. El nu a putut să păstreze secretul doar pentru el, ci le-a povestit fanilor despre starea sa, motiv pentru care unii s-au speriat serios, mai ales că a dezvăluit faptul că își dorește să îl mai țină Dumnezeu în viață măcar pentru câteva zile, pentru a-și termina proiectele pe care le are în desfășurare și pentru a merge la concertele pe care le are deja programate.

Elena Merișoreanu, la fel ca alți colegi de breaslă de-ai lui Jador, a sărit repede în apărarea artistului căruia i-a spus că este un băiat puternic, care nu ar putea să se bătut la vârsta lui, având în vedere cât de multă lume îl iubește și vrea să colaboreze cu el chiar și din afara țării. Despre Jador, artista a mai zis că este ca un copil, un bun prieten și chiar dacă nu se văd prea des, vorbesc la telefon.

"I-am spus că este un băiat puternic și că la vârsta lui nu se poate să se dea bătut. I-am spus că fie pozitiv. Era încrezător, dar și puțin așa în dubiu. L-am încurajat(...) El este un bun prieten, este ca un copil, el întotdeauna, chiar dacă ne vedem mai rar, vorbim la telefon. Este un băiat extraordinar, un băiat atât de cuminte și un băiat care nu a irosit banii, și-a ajutat familia, și-a cumpărat casă. Are bănuții puși de-o parte, nu cred eu. El e atât de iubit, un impresar din Italia mi-a spus că dacă reușesc să-l aduc, îmi face cel mai frumos cadou. Toată lumea este înnebunită după el", a declarat Elena Merișoreanu, pentru wowbiz.ro.



Multă lume și-a exprimat opinia despre ceea ce a povestit Jador în legătură cu starea sa de sănătate, crezând că este vorba despre o simplă strategie de marketing. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a avut și ea ceva de comentat despre acest aspect, fiind de părere că manelistul nici nu are nevoie să apeleze la asta, având în vedere că are succes, lumea îl iubește și îi ascultă muzica. Vedeta a mai zis toți cei care fac asemenea afirmații de genul acesta nu au niciun motiv să o facă, pentru că Jador este, din punctul său de vedere, un băiat cuminte și tocmai de aceea se roagă pentru el și pentru binele său.

"Este un băiat foarte responsabil prin ceea ce face. El, din generația tânără e pe val. Nu are motive să facă strategii. Cei care vorbesc aiurea să știți că vorbesc fără temei pentru că el nu face asta. Zic alții că vai e strategie, nu e nicio strategie. El are prea multe oferte ca să facă așa ceva. Cântă în țară, în străinătate. Pentru mine el este un băiat cuminte și mă rog pentru el că este tânăr", a mai zis cântăreața.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---