Showbiz

Jador a tras un semnal de alarmă. Ce a declarat despre sistemul de învățământ din România: „E jale cu țara asta”

schedule 14 iul. 2023, 12:02

Jador a tras un semnal de alarmă. Ce a declarat despre sistemul de învățământ din România: „E jale cu țara asta”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador nu s-a mai putut abține deloc și a transmis un mesaj dur, în mediul online, despre sistemul educațional din țara noastră. Ce l-a determinat să abordeze acest subiect și ce a avut de zis îndrăgitul cântăreț de manele!

Jador, despre sistemul educațional din România

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de la noi din țară și chiar dacă nu s-a vorbit mereu frumos despre el, acesta a continuat să meargă pe drumul lui și să lanseze din ce în ce mai multe piese de succes, care au ajuns într-un timp scurt la inimile oamenilor. În ciuda situațiilor grele prin care a trecut și a faptului că nu avea suficienți bani pentru a trăi în Capitală, la momentul acela, și-a continuat studiile și chiar a urmat o facultate, dar a preferat să își urmeze și visul, așa că a făcut muzică și a ajuns unde este acum datorită muncii sale.

Pe vremea când era în școală, lucrurile în învățământ nu erau așa cum ar fi trebuit, iar odată cu trecerea timpului, având o soră mai mică, a realizat că nu s-a schimbat aproape nimic. Supărat fiind din cauza situației, a decis să își exprime punctul de vedere direct pe contul lui de Instagram, pentru a fi sigur că mesajul lui ajunge la cât mai multă lume.

Jador a început prin a spune că face Story-ul cu pricina în scop informativ pentru o mare parte dintre copiii din țara noastră, pentru că i se pare ireal, de exemplu, că sora sa deși este în clasa a IV-a nu face engleză. I se pare destul de important acest lucru, fiind vorba despre o limbă de bază de care va avea nevoie pentru întreaga viață. Sora lui face franceză, ceea ce nu contează aproape deloc după părerea lui și a povestit că a călătorit foarte mult, iar singurele locuri în care a vorbit franceza au fost Paris și Bruxelles. Speră să se schimbe ceva în sistemul de învățământ din România și se pună accent pe lucrurile cu adevărat importante pentru copii.

„E jale cu țara asta. Fac acest story scurt educațional și în scop informativ pentru majoritatea copiilor din România, inclusiv ce ține de mine, copiii voștri. Sora mea e de câteva zile la mine și nu face engleză și e în clasa a 4-a. E în clasa a patra, nu face engleză, face franceză. Eu am călătorit foarte mult și franceză am vorbit doar la Bruxelles și în Paris. În rest, engleză, tati, faceți să știe engleză copiii, să învețe engleză. Nu? Faceți ceva pentru copiii noștri, poate cineva deștept e acolo și pune din clasa a treia ca limbă străină limba engleză, nu franceză.”, a declarat Jador, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---