Showbiz

Fanii l-au pus în dificultate pe Jador. Ce a pățit în timpul unui concert: „Intervine Poliția și nu e bine deloc”

schedule 15 mai 2023, 09:24

Fanii l-au pus în dificultate pe Jador. Ce a pățit în timpul unui concert: „Intervine Poliția și nu e bine deloc”
Sursa foto: YouTube Vlad Munteanu

Jador a fost pus în dificultate de către unii dintre fanii săi, în timpul unui concert, iar imediat după a avut o reacție dură pe internet. A dorit să le atragă atenția celor care au vrut să îi facă rău. Ce i s-a întâmplat cântărețului de manele și ce a povestit în mediul online!

Jador, pus în dificultate de fani

Jador este unul dintre cei mai ascultați și iubiți cântăreți de manele. Acesta a muncit din greu până a ajunge unde este acum, iar datorită faptului că în trecut a fost sărac, a învățat care este valoarea banului și nu face niciodată prea multă risipă, deși și-ar permite să își cumpere orice. Au fost zile în viața sa în care nici el, nici familia lui nu aveau ce pune pe masă și și-a promis că nu va mai lăsa ca acest lucru să se întâmple și a tras tare pentru asta.

Un lucru pe care fanii lui l-au apreciat la Jador este faptul că, înainte de a se gândi la el, s-a gândit la frații lui pe care i-a ajutat să își construiască locuințele la care visau, iar mai apoi a avut grijă să își cumpere și el una, fiind conștient că odată cu trecerea anilor, își va dori să se așeze și el la casa lui. De asemenea, a avut grijă ca nici mama lui să nu ducă lipsă de nimic, având în vedere cât de mult s-a chinuit în trecut pentru a-i crește pe toți, deși nu avea ajutor din partea nimănui

Având în vedere că este un artist cunoscut și iubit, acesta este chemat la concerte, dar și la tot felul de evenimente private. Oamenii se strâng, de fiecare dată, într-un număr foarte mare să îl vadă, dar nu toți îl fac să își aducă aminte cu drag de locurile în care a fost, ci mai degrabă îi lasă un gust amar.

Recent, a povestit pe TikTok cum a primit bani falși pentru dedicații la un eveniment din partea unor oameni care nu au avut deloc intenții bune și a dorit să îi roage, cu această ocazie, să nu mai facă așa ceva, deoarece banii lui sunt și ai familiei sale și pentru că un băiat din trupa sa deja a avut probleme din această cauză.

„ Niște oameni mi-au dat bani falși la un eveniment și nu știu dacă e bine să fac publică treaba asta, dar va rog frumos să nu îmi mai dați bani la dedicații pentru că pot avea probleme. Banii mei sunt și banii familiei mele, și ai fraților mei. Banii mei sunt ai tuturor celor din jurul meu. Le-am dat bani falși și celor din formație. Vă rog eu, mai bine nu îmi dați. Nu e vorba că mă deranjează. Problema e că intervine Poliția și nu e bine deloc. Îmi faceți probleme. I-am făcut probleme unui coleg, i-am găsit banii falși.", a povestit Jador, pe TikTok,


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---