Showbiz

Smiley și-a pus fanii pe gânduri. Ce a declarat înainte de a pleca în luna de miere: „Mai apare un copil”

schedule 29 mai 2023, 13:03

Smiley și-a pus fanii pe gânduri. Ce a declarat înainte de a pleca în luna de miere: „Mai apare un copil”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă de vis, la care au luat parte în jur de 300 de persoane care s-au distrat de minune și care și-au făcut amintiri frumoase alături de miri. În ziua marelui eveniment, au dat un interviu sincer în care au dezvăluit unde vor petrece luna de miere și nu numai.


Cum și-a pus Smiley fanii pe gânduri

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a fost principalul subiect de discuție, la finalul săptămânii, în lumea mondenă. Evenimentul a ieșit ca la carte, iar mirii au ținut pe toată lumea la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în ziua cea mare, acordând chiar și un interviu între cununia religioasă și petrecere, timp în care au răspuns la tot felul de întrebări legate de nuntă, dar și de planurile de viitor pe care le au, reușind în același timp să își pună fanii pe gânduri.

Ei bine, una dintre întrebările pe care le-au primit a fost legată de luna de miere, pe care cei doi soți au ales să o petreacă în sudul Franței, un loc frumos și special pentru ei. Smiley a simțit mereu că ea este persoana potrivită pentru el, iar în interviul respectiv a făcut câteva declarații care au reușit să emoționeze pe toată lumea. Cântărețul a mărturisit că își dorește o viață de vis alături de partenera sa, până la adânci bătrâneți, dar și că dacă ar mai apărea un copil în viața lor, l-ar primi cu brațele deschise.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a declarat Smiley, potrivit celor de la cancan.ro.



Așadar, cei doi soți nu ar respinde ideea de a deveni din nou părinți, iar în zilele următoare au zis că vor lua pauză de la tot ceea ce înseamnă activitatea lor din mediul online, deoarece își doresc foarte tare să se recupereze, să fie unul alături de celălalt cu adevărat în luna de miere, iar din când în când câteva zile de liniște îi ajută din toate punctele de vedere.

”Noua familie Maria intră într-o pauză vocală și de social media câteva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când.”, a scris artistul, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---