Showbiz

Gina Pistol și Smiley, vacanță în Londra. Ce își dorește Josephine cadou din partea lor: „Unde găsesc așa ceva?”

schedule 17 mai 2023, 10:55

Gina Pistol și Smiley, vacanță în Londra. Ce își dorește Josephine cadou din partea lor: „Unde găsesc așa ceva?”
Sursa foto: Instagram Smiley

Gina Pistol și Smiley au decis să plece într-o vacanță în Londra, cu doar câteva zile înainte de a-și uni destinele. Aceștia au obosit făcând pregătirile pentru nuntă, așa că au simțit nevoia de a se relaxa o vreme, fără copilul lor. Deși nu va fi alături de ei, Josephine a avut o cerință specială pentru ei. Ce își dorește să primească din Londra de la părinții ei!

Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță

În ultimele zile, Gina Pistol și Smiley au fost ocupați cu ultimele pregătiri pentru nuntă. Cei doi îndrăgostiți își doresc enorm ca lucrurile să iasă ca la carrte, așa că au depus eforturi considerabile în acest sens. Aceștia s-au ocupat de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, până la cel mai mic detaliu, iar mai apoi s-au simțit obosiți și au simțit nevoia să ia o pauză de câteva zile, așa că au plecat în Londra împreună, fără copil.

Smiley, foarte activ pe TikTok, le-a promis oamenilor care îl urmăresc și care îl susțin, că îi va ține la curent cu tot ceea ce el și viitoarea lui soție vor face acolo. Din câte a zis chiar el în postarea pe care a făcut-o deja, ambii aveau nevoie să mai schimbe puțin atmosfera, fără să care prea multe bagaje după ei. Odată ajunși în Londra, au rămas surprinși de vremea bună de acolo și și-au luat cazare undeva aproape de studio, iar mai apoi au luat masa și s-au plimbat prin oraș.

„Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă, așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă și am plecat un pic la Londra, ca să mai schimbăm puțin atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură la propriu, soare și voie bună. Ne-am cazat undeva în Shoreditch, aproape de studio într-o cameră destul de spațioasă după standardele londoneze și am plecat repede la masă, că nu mâncaserăm nimic toată ziua. Am mâncat foarte bine împreună cu prietenii noștri. Evident, eu am mâncat doar salată, că trebuie să încap în costumul de ginere, apoi am mers cu metroul până la Piccadilly Circus, să ne plimbăm un pic”, a zis Smiley, pe TikTok.

Gina Pistol a vorbit și ea cu fanii ei de pe Instagram despre plecarea în Londra alături de viitorul ei soț, dar a avut și o mare rugăminte la cei care o urmăresc. Fiica lor, Josephine, i-a rugat pe părinții ei, întrebată fiind ce își dorește să i se aducă din Londra, să îi cumpere o carte cu Michael Jackson, iar mama ei nu are idee de unde ar putea obține una. Astfel, speră ca oamenii care locuiesc pe acolo să o ajute în acest sens și să îi cumpere copilului ceea ce își dorește, mai ales că au plecat fără el în vacanță.

„Fiți atenți. Am o mare rugăminte la voi. Dacă sunteți prin Londra sau știți prin Londra un magazin în care să pot găsi un album foto, o carte sau orice revistă cu poze cu Michael Jackson, anunțați-mă, vă rog, pentru că eu când am plecat de acasă am întrebat-o pe Josephine ce își dorește. Mi-a spus că vrea o cărticică cu Michael și trebuie să îi găsesc copilului cărticică cu Michael Jackson. Deci unde găsesc așa ceva în Londra? Mulțumesc pentru ajutor”, le-a zis Gina Pistol fanilor de pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---