Showbiz

Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru căsătorie: „De când îmi organizez nunta simt că o iau razna”

schedule 03 mai 2023, 11:38

Gina Pistol și Smiley, pregătiri pentru căsătorie: „De când îmi organizez nunta simt că o iau razna”
Sursa foto: Instagram Smiley

Gina Pistol și Smiley au început deja pregătirile pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Mare le-a fost mirarea celor care îi urmăresc de ani buni, când au auzit lucrurile acestea, mai ales că au susținut pentru mult timp că un act nu este o dovadă a iubirii pentru ei.

Gina Pistol, despre organizarea nunții

Gina Pistol și Smiley se află, fără niciun fel de îndoială pe lista celor mai apreciate și urmărite cupluri de la noi din țară. Pentru o lungă perioadă de timp, cei doi îndrăgostiți au fost discreți în ceea ce privește relația lor, astfel că nimeni nu bănuia că ar forma un cuplu. Anii au trecut, toate aceste lucruri s-au aflat, iar Gina Pistol a adus pe lume o fetiță, după ce nu i s-au dat șanse prea mari în acest.

Ea a preferat să își țină copilul departe de ochii lumii, până într-o zi când a postat din greșeală o imagine cu chipul fiicei sale, pe Instagram, urmând ca aceasta să fie ștearsă la scurt timp după ce și-a dat seama de cât de mare este greșeala pe care a făcut-o. Acum, atât Gina Pistol, cât și Smiley fac pregătiri intense pentru ziua nunții, iar prezentatoarea a recunoscut că această situație i-a pus capac.

„Nu știu alții cum sunt, dar eu de când îmi organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi vă rog că și voi ați trecut prin aceeași nebunie. Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează!”, este mesajul transmis de Gina Pistol, pe Story.

De curând a dat chiar și niște declarații în acest sens, fiind fericită, dar mai ales recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le trăiește și pentru familia pe care o are. De asemenea, îndrăgita prezentatoare este copleșită de emoții, având în vedere ce urmează să se întâmple în viața sa, dar nu ascunde lucrul acesta de fanii ei din mediul online, pe care de regulă îi ține la curent cu tot ce face. Decizia de a se căsători a fost luată în urmă cu aproximativ doi ani, ci nu de pe o zi pe alta, cum au crezut unii dintre urmăritorii lor, iar despre acest aspect a vorbit chiar și Smiley, într-un interviu, unde a dat de înțeles că era cazul să facă un pas atât de important, după mai bine de șase ani de relație.

„Tot timpul aceasta a fost răspunsul: că o să vă anunț eu și evident că anunțul nu pot să îl fac singur. Suntem împreună aici și vrem să vă anunțăm că am decis să ne căsătorim. Decizia am luat-o acum doi ani, acum un an și jumătate. Bine că, probabil, noi am luat decizia cu mult timp înainte, dar am verbalizat-o… Nu am conștientizat fix momentul acesta, dar uite că suntem după șase ani și jumătate de relație tot împreună, tot acasă”, a spus Smiley, conform spynews.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---