Showbiz

Când începe America Express. Emisiunea de la Antena 1 va fi difuzată mai devreme decât ai fi crezut

schedule 03 aug. 2023, 14:09

Când începe America Express. Emisiunea de la Antena 1 va fi difuzată mai devreme decât ai fi crezut
Foto: America Express/Instagram

Antena 1 le va prezenta telespectatorilor, mai repede decât aceștia ar fi crezut, noua aventură de la capătul lumii, numită „Drumul Soarelui”. Iată de când anume vei putea urmări aventurile concurenților și cine sunt cei care au răspuns pozitiv provocării „America Express”. 

Când începe America Express, emisiunea fenomen de la Antena 1

Fanii emisiunii America Express au primit vestea pe care o așteptau cu nerăbdare! Noul sezon are premiera mai devreme decât ne așteptam.

Pe contul oficial de Instagram al emisiunii America Express, a fost dezvăluită informația cu privire la premiera show-ului. Noul sezon începe chiar în această toamnă la Antena 1. 

„Este oficial! Drumul Soarelui începe în această TOAMNĂ la Antena 1! Sunteți pregătiți pentru ce urmează?”, se arată în anunțul de pe pagina de Instagram America Express.

Continentul a rămas același în acest an, dar Drumul Soarelui i-a purtat prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile au fost pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro a fost aprigă și de această dată. 

Cine sunt concurenții America Express

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, influencerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții celui de-al șaselea sezon America Express. 

Cine ar fi câștigat America Express

Potrivit Unica.ro, bătălia pentru marele premiu s-ar fi dat între echipele Alexia Eram și fratele ei, Aris, și Laura Giurcanu alături de Sânziana Negru. 

Potrivit celor mai recente informații din presa mondenă, echipa care ar fi câștigat America Express 2023 ar fi cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

„Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express !!! Cine a zis că Țel mundo es un panueloȚ (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care stă ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat că sunt foarte simpatice.
Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamnă într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar că eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.
P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a povestit jurnalistul Dan Medișanu pe contul său de Facebook.

Ce mai poți vedea în această toamnă la Antena 1

Tot din această toamnă pe micile ecrane revine show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor purta, din nou, lupte apringe printre tigăi, în cel de-al 12-lea sezon al emisiunii care i-a consacrat în lumea televiziunii. 

Din 24 august va începe și un nou sezon al serialului „Lia - soția soțului meu”. Povestea a ținut milioane de telespectatori pe postul Antena 1, de la ora 20:30. 

Pe sticlă revine și „iUmor”, cu ce-al de-al 15-lea sezon, dar într-o formulă nouă și spectaculoasă. De această dată, gazdele vor fi Emi și Cuza. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---