Showbiz

De ce a renunțat Oase la America Express 2024: „Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1, dar...”

schedule 07 iun. 2023, 10:41

De ce a renunțat Oase la America Express 2024: „Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1, dar...”
Sursa foto: Instagram Oase

Oase a renunțat să mai apară în cel mai nou sezon al emisiunii America Express. Oamenii au remarcat repede acest lucru și i-au adresat foarte multe întrebări în acest sens, iar el nu a evitat să le ofere mult așteptatul răspuns. Iată ce a declarat!

Oase nu apare în noul sezon al emisiunii America Express 2024

Oase nu va mai apărea pe micile ecrane, în noul sezon al emisiunii America Express, iar în clipa în care fanii competiției au remarcat faptul că el nu este alături de colegii lui la filmările care au început deja de câteva zile bune, i-au cerut explicații în acest sens, foarte mulți crezând că s-a certat cu producătorii de la Antena 1, ceea ce nu este deloc adevărat după câte a declarat chiar el.

Oase, pe numele său real Ionuț Dongo, a fost înainte de a se bucura de rolul de co-prezentator, concurent alături de CRBL. În cel de-al doilea sezon, aceștia au făcut show, dar au și stricat o prietenie frumoasă, când Oase a decis să accepte propunerea de a face din proiect fără artist, iar ea a acceptat. Ei bine, se pare că nici această colaborare nu a fost una de durată, deoarece în cel de-al șaselea sezon al concursului, el nu va mai apărea, deoarece are alte planuri de viitor care nu includ și emisiunea care l-a făcut celebru.

El a decis să discute despre acest subiect, în mediul online, după ce a fost bombardat cu mesaje în acest sens. Astfel, el a zis că motivul principal al lipsei sale din acest sezon al emisiunii este chiar el, deoarece a a ajuns la concluzia că vine un moment în viață în care trebuie să te oprești și să evoluezi, iar el a simțit nevoia de o pauză, pentru ca mai apoi să revină cu forțe proaspete și să se transforme în cea mai bună variantă a sa. Nu a fost vorba despre nicio ceartă, așa cum s-a zvonit, relația lui cu producătorii emisiunii de la Antena 1 fiind una extrem de bună, considerându-i parte din familia lui.




„Chiar am primit multe mesaje și comentarii pe tema aceasta și nu pot decât sa mă bucur și să vă mulțumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viață când trebuie să te oprești, să faci un pas în lateral și să evoluezi și mai mult.
Deși știu că mai am mult de lucru la mine și la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin si cu mai multă forță, inspirație si creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea! Așa că … nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mișcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce si mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreuna de festivaluri si de și mai mult conținut din partea mea”, a transmis Oase, pe social media.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---