Showbiz

Ce planuri au Lora și Ionuț Ghenu după nuntă. Cei doi au renunțat să plece în vacanță în luna ianuarie

schedule 04 ian. 2024, 10:57

Ce planuri au Lora și Ionuț Ghenu după nuntă. Cei doi au renunțat să plece în vacanță în luna ianuarie
Sursa foto: Instagram Lora

Lora și Ionuț Ghenu sunt pregătiți să își ducă relația la un alt nivel și să meargă împreună în fața altarului. Ce planuri au îndrăgostiții, după ce vor deveni soț și soție!

Ce planuri au Lora și Ionuț Ghenu după nuntă

Anul acesta va fi unul special pentru Lora și Ionuț Ghenu care se pregătesc intens pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Cei doi au o relație care durează de ani buni, iar din punctul lor de vedere a venit vremea pentru a o duce la un alt nivel, astfel că sunt gata pentru a-și uni destinele atât în fața ofițerului de stare civilă, cât și în fața lui Dumnezeu.

Artista a fost mereu sinceră, când a venit vorba despre acest subiect și a spus că au planuri serioase după marele eveniment, iar primul este legat de luna de miere. După revenirea în țară, se vor ocupa în continuare de construirea casei visurilor lor pentru care au cumpărat un teren recent, în care au investit foarte mulți bani. Nu a negat nici faptul că își dorește să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, ceea ce înseamnă că urmează un an plin pentru Lora și Ionuț Ghenu.

„După nuntă poate o lună de miere. Mai departe Doamne, Doamne se va ocupa. Ce ține de noi facem, dar mai departe Divinitatea este cea care ne croiește drumul. Ne dorim, vă dați seama, suntem amândoi credincioși, însă ne dorim să fie cu totul, să facem și petrecerea. Au fost tot felul de evenimente care au intervenit, însă sperăm ca 2024 să fie un an blând și un an în care încununăm iubirea.”, a declarat Lora, pentru spynews.ro.

Tocmai pentru că au dat o sumă mult prea mare, au renunțat să mai plece în vacanță în luna ianuarie, așa cum o făceau în trecut. Singura lor grijă la momentul actual este legată de cosntrucția locuinței în care vor locui imediat ce va fi gata. Deși în trecut au cheltuit foarte mulți bani în trecut, ambii consideră că au alte priorități acum și o mare responsabilitate pe care nu o pot trece cu vederea atât de ușor.

„De această data nu mergem în vacanță în luna ianuarie, pentru că am făcut o investiție destul de mare într-un teren. Acum ne preocupă să începem construcția de la anul și suntem mai cumpătați, pentru că este momentul. Am fost destul de cheltuitori, însă acum avem o responsabilitate și o prioritate.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---