Showbiz

Ștefania vrea să dea lovitura în afaceri. Ce planuri are iubita lui Speak: „Cred că mai am nevoie de ceva experiență”

schedule 23 apr. 2023, 12:18

Ștefania vrea să dea lovitura în afaceri. Ce planuri are iubita lui Speak: „Cred că mai am nevoie de ceva experiență”
Sursa foto: Instagram Cristina Stefania

Partenera de viață a lui Speak, Ștefania, vrea să dea lovitura în afaceri în adevăratul sens al cuvântului și deja face pași mari în direcția aceea. De asemenea, a dat și câteva declarații despre planurile de viitor pe care le are fiind conștientă că mai are nevoie de experiență pentru a-și duce ideile la bun sfârșit.

Ștefania, despre ideile sale de afaceri

Ștefania a oferit un interviu sincer despre activitatea sa din ultimele luni. Nu i-a fost deloc ușor să ajungă unde este acum, dar nu s-a dat deloc bătută, ci a făcut totul fix așa cum și-a dorit, chiar dacă acest lucru a însemnat să ia totul de la zero. A povestit faptul că producerea iluminatorului său a durat opt luni și un an pânâ când doritoarele au putut să îl încerce pe propria piele.

„Înainte să mă apuc de treaba asta am zis că ce poate să fie atât de greu. Să știi că sunt două variante: poate să fie greu în momentul în care vrei să-ți faci rețetă proprie, așa cum m-am gândit eu, dar este și varianta în care sunt deja niște rețete prefăcute pe care ți le arată fabrica respectivă și poți să le testezi și să schimbi lucruri la ele. Dar eu am plecat pe ideea să fac eu de la zero și uite, că am vorbit despre iluminator, producerea lui a durat undeva la opt luni. Doar proiectarea rețetei, apoi testarea.
După un an a ieșit ce trebuie și am lansat.Am avut noroc de niște chimiști extrem de buni, care m-au ajutat la rețete și le-am făcut cât mai aproape de perfectul pentru piele.Există anumite produse care nu sunt 100% organice, dar care se regăsesc în mare parte în produsele de pe piață și nu fac rău pielii. Produsele pe care le avem nu fac deloc rău pielii, nu au un efect negativ asupra pielii în niciun fel”, a povestit Ștefania, pentru ego.ro.

Multe fete au cumpărat deja produsele iubitei lui Speak și s-au declarat mulțumite de acestea. Unele au dorit să afle de ce Ștefania nu face și produse de machiaj, mai ales că este o o cunoscătoare în domeniu, dar și o iubitoare a acestora, iar ea a venit cu câteva explicații clare în acest sens zicând și că în doi ani speră să se întâmple acest lucru. Procesul este unul îndelungat, pentru că intenția este să lanseze pe piață produse de calitate, nu unele care să le facă rău clientelor sale.

Ștefania și echipa ei nu s-au concentrat atât de tare pe ambalaj, ci pe calitatea produselor, ci tocmai de aceea se teme să să lanseze produse pentru hidratare sau regenerare, deoarece este mult mai complicat. Momentan, lansează produse destinate frumuseții pielii, dar și uleiuri de plajă care se vând cel mai bine.

„La mine nu neapărat ambalajul a fost focusul, ci produsul în sine, calitatea lui. De asta momentan mie îmi este destul de frică să mă bag pe produse care fac ceva, adică produse de hidratare pentru față, regenerarea pielii. Acolo îmi este puțin teamă. Cred că mai am nevoie de ceva experiență ca să văd ce și cum. Momentan suntem pe frumusețea pielii cu iluminatorul și uleiurile de plajă care sunt bestseller-urile noastre (...) Este una din dorințele mele cele mai mari. Cred că o să vină momentul ăsta, dar nu în viitorul cel mai apropiat. Cred că în vreo doi ani o să facem treaba asta. Suntem deja în niște discuții, dar acolo este o muncă și mai mare. Am aflat niște lucruri și eram…Doamne…Deci mai durează un pic”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---