Showbiz

Speak, confundat cu Spike de internauți. Au crezut că el i-a furat soția lui Cătălin Bordea: „Încă mă înjură lumea”

schedule 06 dec. 2023, 10:41

Speak, confundat cu Spike de internauți. Au crezut că el i-a furat soția lui Cătălin Bordea: „Încă mă înjură lumea”
Sursa foto: YouTube SPEAK

Speak a fost confundat cu Spike de internauți, după ce vestea că artistul și fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea formează un cuplu. Ce a declarat iubitul Ștefaniei pe marginea acestui subiect!

Speak, confundat cu Spike în mediul online

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Livia, fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea, are o relație cu Spike, cel pe care comediantul îl considera fratele lui și care i-a fost, de asemenea, cavaler de onoare la nuntă. Acestuia nu i-a venit să creadă că i se întâmplă una ca asta, nici măcar în clipa în care a avut imaginile cu ei sărutându-se în față. A aflat din presă lucrul acesta și a crezut că pozele sunt trucate, dar după ce s-a liniștit și-a dat seama că toată situația era pe bune și că nu mai are nimic de făcut.

O vreme, Bordea a păstrat tăcerea, dar invitat fiind în podcast-ul lui Speak, acesta a vorbit pe larg despre întreaga situație, lăsând mască pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a dat.

În această situație, a avut de suferit și Speak pe care oamenii l-au confundat cu Spike și căruia i-au adus acuzații grave, iar de comentariile răutăcioase nu a scăpat nici Ștefania, iubita lui. Cântărețul a oferit un interviu în care a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat și a povestit că oamenii i-au zis că nu înțeleg de ce a mers comediantul în podcast-ul lui, după ce i-a furat soția.



„Încă mă înjură lumea. E groasă, unii nu știu dacă o fac intenționat, dar din ce văd eu nu fac intenționat. Deci oamenii n-au înțeles, unii au zis «nu înțeleg cum de a venit ăsta la tine la podcast, după ce i-ai luat femeia». E extraordinar!”, a povestit Speak, pentru cancan.ro.

De asemenea, Ștefania este întrebată dacă mai sunt sau nu împreună, după ce a înșelat-o cu fosta soție a lui Cătălin Bordea și se consideră o victimă în acest caz.

„La mine sunt întrebări dacă ne-am despărțit. Dar eu sunt lovită indirect, la el. Eu sunt victimă colaterală.”, a zis Ștefania la rândul ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---