Showbiz

Speak a primit interdicție de la Antena 1. Artistul, profund dezamăgit de decizia lor: „Cu părere de rău vă anunț că...”

schedule 25 oct. 2023, 11:26

Speak a primit interdicție de la Antena 1. Artistul, profund dezamăgit de decizia lor: „Cu părere de rău vă anunț că...”
Sursa foto; YouTube SPEAK

Speak a primit interdicție de la Antena 1 și le-a povestit fanilor lui din mediul online despre ce a fost exact vorba. Artistul este profund dezamăgit de decizia lor.

Speak, despre interdicția primită de la Antena 1

Speak le făcuse o promisiune fanilor lui de pe rețelele sociale că va începe un nou proiect, în care ar fi trebuit să comenteze alături de invitații lui speciali episoadele de la America Express. Din câte a povestit chiar el, apucase să filmeze deja două episoade pe care oamenii nu le vor putea vedea niciodată, deoarece nu a primit permisiunea celor de la Antena 1 de a desfășura acest proiect.

Podcast-ul în care erau ”Fierți pe Insulă” a prins foarte bine, s-a bucurat de o apreciere imensă din partea urmăritorilor, în ciuda faptului că resursele au fost unele destul de mari, iar ei nu au avut niciun beneficiu de pe urma episoadelor respective din partea trustului. S-au ocupat de acest lucru, doar pentru că le-a plăcut să o facă și și-ar fi dorit să facă lucru acesta și în cazul emisiunii America Express.

”Cu părere de rău vă anunț că nu vom mai continua seria de podcasturi Fierți. Am filmat două episoade despre America Express, urma să fim Fierți pe America, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru. Deși la Fierți Pe Insulă s-a muncit forte mult și s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am făcut-o doar pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul.
Considerăm că am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte mulți oameni ne-au scris că se uită la emisiune datorită podcastului și ne-am dorit să continuăm această serie doar cu proiecte în care noi credem și care ne plac foarte mult.”, a transmis Speak, pe Instagram.

Fostul concurent al emisiunii nu a primit, însă, acordul de o face și cu părere de rău și-a anunțat fanii că vor renunța la proiect, fiindcă televiziunea nu este pregătită pentru mediul online, ci doar pentru postările standard făcute de angajații lor. Experiența Asia Express i-a schimbat viața lui Speak și i-ar fi plăcut să poată reacționa și la acest sezon.

”Chiar ne pare rău. Iubim televiziune și dorim să o aducem cât mai mult în spațiul online pentru noua generație. Televiziunea trebuie să învețe să îmbrățișeze online-ul și să-l țină cât mai aproape, nu doar prin postări standard ale angajaților. Formatul Asia/America Express nouă ne-a schimbat viața, ne-a maturizat foarte mult și simțeam o datorie morală vizavi de acest proiect. Nu degeaba este cel mai tare format TV la ora actuală de pe piață. Creează emoție și stârnește reacții. Reacții pe care noi nu avem voie să le exprimăm în spațiul public”, a mai scris el, în mediul online.

La final, le-a mulțumit oamenilor care s-au implicat și care i-au arătat susținere în acest caz și în ciuda faptului că a primit interdicție din partea postului de televiziune, le-a transmis fanilor să urmărească emisiunea, pentru că este un format unic și foarte frumos, unde se depune foarte mult efort. Ba chiar a spus că a existat și o ofertă comercială din partea lor, care a fost refuzată.

„Mulțumim tuturor oamenilor care ne-au susținut atât din online, cât și din televiziune și care ne-au scris zilnic să facem acest proiect, dar din păcate nu avem voie. Recomandăm să vă uitați la America Express, pentru că este un proiect foarte, foarte tare! Vă pupăm, vă respectăm și vă apreciem pe toți!
P.S.: Nu au existat cereri materiale sau de resurse umane, ba chiar a existat și o ofertă comercială din partea noastră pentru a putea realiza proiectul”, a încheiat Speak.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---