Showbiz

America Express 2023. Alexia Eram a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Îmi curge sânge rău de tot”

schedule 25 oct. 2023, 08:33

America Express 2023. Alexia Eram a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Îmi curge sânge rău de tot”
Sursa foto: YouTube America Express

Alexia Eram a avut nevoie de îngrijiri medicale, în cadrul celei mai recente ediții America Express. Ce a pățit fiica Andreei Esca, în timpul unei probe!

Alexia Eram a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express

America Express este o reală provocare pentru echipele care au acceptat să facă parte din proiect, fiecare dorindu-și să ajungă pe primul loc, motiv pentru care pot apărea tot felul de tensiuni între ele. În cea mai recentă ediție a competiției, ghinioanele s-au ținut lanț pentru Aris și Alexia Eram, care nu s-au descurcat chiar atât de bine pe cât au făcut-o la primele probe.

Fiica Andreei Esca și Iulia Albu au avut, la un moment dat, mici înțepături în momentul în care își cântăreau cantitatea de fructe pe care au cules-o, frații având cele mai multe kilograme de strâns, după cum a decis prima echipă ajunsă la panou și anume Ionuț Ruse și George Tănase. Deși, la prima vedere, proba nu părea deloc una grea, s-a dovedit a fi una extrem de complicată, mai ales la lăsarea serii, când fructele se zăreau cu greu în copaci.



Tot proba respectivă i-a dat bătăi de cap Alexiei Eram care s-a accidentat și care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din grabă și din dorința de a strânge kilogramele care li se cuveneau, tânăra nu a mai fost atentă și s-a accidentat și a început să îi curgă sânge din nas. Acest lucru i-a încetinit, dar niciunul dintre ei nu și-a pierdut speranța. Aris, fratele ei, a încurajat-o, iar împreună au reușit să plece din livadă, înaintea unora dintre colegii lor care se chinuiau să ducă proba la bun sfârșit.

”Mi-am băgat o frunză în nas, mamă, îmi curge sânge din nas. Mi-am băgat o din asta, îmi curge sânge râu de tot. Era o frunză foarte subțire și mi-a intrat în nas. Am zis că fix acum mă accidentez”, a zis Alexia Eram, la America Express.

Nu doar ea a avut probleme, ci și Cleopatra Stratan care din neatenție s-a lovit la un moment dat, dar nu a avut nevoie de ajutorul medicilor, fiindcă și-a revenit destul de repede.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---