Showbiz

Aris Eram, glume pe seama Iuliei Albu. Ce ce artist a asemănat-o în America Express: „A venit îmbrăcată cu...”

schedule 28 nov. 2023, 13:25

Aris Eram, glume pe seama Iuliei Albu. Ce ce artist a asemănat-o în America Express: „A venit îmbrăcată cu...”
Sursa foto: YouTube America Express

Aris Eram a stârnit hohote de râs în rândul fanilor emisiunii America Express, după ce a făcut glume pe seama Iuliei Albu. Ce a zis despre modul în care era îmbrăcată, în cea mai recentă ediție a competiției!

Aris Eram, glume pe seama Iuliei Albu

Iulia Albu reușește mereu să atragă atenția cu ținutele pe care alege să le poarte. Vedeta face niște alegeri care îi lasă pe mulți muți de uimire, iar în America Express nu s-a lăsat mai prejos. Criticul de modă a avut mereu apariții impecabile, cu accesorii potrivite, motiv pentru care unii dintre ei au avut ceva de comentat ori s-au amuzat copios, cum a fost și cazul lui Aris Eram.

În cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena 1, Iulia Albu a atras din nou atenția purtând niște haine care pe fratele Alexiei Eram l-au dus imediat cu gândul la Michael Jackson și a vorbit despre acest lucru la testimoniale. Aris nu a putut trece cu vederea modul în care a plecat în cursă, iar cei din fața micilor ecrane s-au amuzat, comentariile fiind și ele pe măsură.

„Iulia arată ca Michael Jackson. I-hii!”, a zis Aris Eram, la America Express.


Sursa foto (c): America Express/YouTube

Nici sora lui nu s-a lăsat mai prejos și a intrat în jocul lui Aris, făcând o descriere amănunțită a articolelor vestimentare pe care concurenta a ales să le poarte într-o zi atât de importantă. Nu este pentru prima dată când frații Eram discută pe marginea ținutelor purtate de partenera de viață a lui Mike Iacob, în trecut, în timpul uneia dintre probe, și-au îmbrăcat păpușa inspirându-se de la ea și chiar au numit-o în consecință. Glumele lor au fost primite foarte bine și de internauți care au distribuit momentele pe TikTok și le-au făcut virale în doar câteva ore.

„A venit îmbrăcată cu un body sclipitor, roșu, cu umeri, paiete, cu niște păsări în cap. Michael Jackson is alive!”,  a fost replica Alexiei Eram.

Mai mult de atât, Iulia Albu nu îi avea deloc la suflet și a încercat în repetate rânduri să îi convingă pe ceilalți concurenți să îi voteze, pentru a intra în cursa pentru ultima șansă și pentru a scăpa de ei, ceea ce nu s-a întâmplat. Recent, ea a zis că au reușit să se apropie și că și-a schimbat părerea despre fiica Andreei Esca, moment în care Laura Giurcanu a precizat că nu înțelege de ce se comportă așa acum, deoarece Alexia Eram este la fel ca la început și nu ar fi avut motive să nu o aibă la inimă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---