Showbiz

Mario Fresh l-a tachinat pe Aris Eram. Cu cine ar fi plecat el în America Express: „Ai ceva să-mi spui?”

schedule 11 nov. 2023, 07:41

Mario Fresh l-a tachinat pe Aris Eram. Cu cine ar fi plecat el în America Express: „Ai ceva să-mi spui?”
Sursa foto: YouTube America Express

Mario Fresh a fost invitat la ”Podcastito Express”, unde a fost luat la întrebări de către Aris și Alexia Eram. Iată cu cine ar fi plecat el în concurs, dacă ar fi putut alege pe cineva din acest sezon!

Mario Fresh l-a tachinat pe Aris Eram

Cel mai recent episod al podcast-ului ”Podcastito Express” l-a avut ca invitat pe nimeni altul decât Mario Fresh. Aris și Alexia Eram l-au luat pe acesta la întrebări în legătură cu ceilalți concurenți, dar a fost rugat să discute și despre parcursul fraților în concurs.

Acesta a recunoscut că nu ar fi putut să meargă alături de iubita lui în competiție, iar Aris Eram l-a rugat să îi dezvăluie care este metoda prin care ar putea să o calmeze pe sora lui, când începe să se enerveze, pentru că își dorește de fiecare dată să câștige, iar partenerul ei de viață a zis clar că acest lucru nu este unul mult prea simplu. Mario Fresh a fost și el plecat în Asia Express și a povestit că i-a fost cel mai greu să se înțeleagă cu oamenii, pentru că nu știau limba și nici localnicii nu prea se descurcau să poarte o discuție în limba engleză.

Unul dintre cele mai amuzante momente a fost cel în care Alexia Eram l-a întrebat pe iubitul ei cu cine ar pleca în momentul acesta în America Express, dacă ar avea posibiltatea de a alege, iar răspunsul lui a fost unul la care nu se aștepta nimeni. Cântărețul a zis că ar alege-o pe Laura Giurcanu, moment în care Aris Eram a izbucnit în râs, iar el l-a întrebat dacă are ceva să îi spună în legătură cu acest subiect.



Mai apoi, Aris a zis că l-ar alege sigur pe el, dar cumva își dorea doar să îl tachineze în momentul acela. Pentru fani încă nu este clar dacă fratele Alexia Eram și Laura Giurcanu sunt împreună sau dacă a existat ceva între ei, dar cert este că la un moment dat au fost surprinși sărutându-se, iar apropierea lor a fost una pe care oamenii au observat-o chiar și pe micile ecrane.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---