Showbiz

Un turist i-a desființat afacerea Andreei Esca. Ce a găsit în căsuțele din Porumbacu de Sus: „Păr peste tot, praf, baie necurățată...”

schedule 26 sept. 2023, 14:20

Un turist i-a desființat afacerea Andreei Esca. Ce a găsit în căsuțele din Porumbacu de Sus: „Păr peste tot, praf, baie necurățată...”
Sursa foto: Instagram Andreea Esca

Un turist și-a exprimat opinia sinceră despre căsuțele pe care Andreea Esca și soțul ei le dețin în Porumbacu de Sus, după ce a ales să stea pentru câteva zile acolo. Iată ce a povestit!

Un turist i-a desființat afacerea Andreei Esca

Andreea Esca și soțul ei au câteva căsuțe de închiriat în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, unde o noapte de cazare nu costă deloc puțin. Cei care își doresc să petreacă o noapte într-una dintre proprietățile lor, trebuie să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 700 de lei, o sumă deloc mică având în vedere salariul pe care un om de rând îl primește în țara noastră.

Deși unii nu s-au plâns de condițiile din căsuțele respective, un turist a făcut niște dezvăluiri care au lăsat pe toată lumea mască. Acesta a vorbit despre dezastrul pe care l-a găsit la cazare, imediat după ce a ajuns și a precizat faptul că a fost nevoit să meargă să cumpere soluții de curățare, pentru a putea sta în locul respectiv, după ce a plătit o sumă mare de bani și se aștepta să aibă toate condițiile.

Mai mult de atât, turistul respectiv s-a plâns și de prețurile mari pe care ar fi trebuit să le scoată din buzunar, pentru a servi masa. Astfel, pentru un mic dejun decent a plătit 80 de lei de persoană. Pe lângă faptul că a găsit o mizerie de nedescris, i s-a părut ireal faptul că nu a găsit nici măcar saci de gunoi. Nu ar vrea să repete experiența, din cauza angajaților care nu sunt în stare nici măcar să curețele căsuțele care i se par atât de frumoase din exterior și unde a dorit să se cazeze cu mare drag.

De asemenea, a precizat că nu doar el și partenera sa de viață s-au confruntat cu o asemenea situație, ci și vecinii lor care și-au exprimat la rândul lor nemulțumirea.

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele(păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal). Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor). Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.
Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici. Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a transmis un turist, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---