Showbiz

Motivul pentru care Oana Roman păstrează numele de Elisei. A reacționat acid atunci când a fost întrebată: „Este ultimul lucru pe care mi-l doresc pe lumea asta”

schedule 28 oct. 2023, 09:40

Motivul pentru care Oana Roman păstrează numele de Elisei. A reacționat acid atunci când a fost întrebată: „Este ultimul lucru pe care mi-l doresc pe lumea asta”
Foto: Captura AntenaStars/YT

Oana Roman, una dintre vedetele de la noi care răspunde des la curiozitățile fanilor din mediul online, a avut o reacție acidă atunci când a fost întrebată de un internaut de ce păstrează și acum numele fostului soț, Elisei. În acest context, fiica fostului premier a vorbit pe larg despre acest subiect sensibil, fiind evident nervoasă că trebuie să abordeze această temă. 

De ce păstrează Oana Roman numele de Elisei

Deși are des sesiuni de răspunsuri și întrebări cu fanii și întotdeauna apreciază interesul acestora pentru viața sa, de această dată, o întrebare i-a schimbat atitudinea. În fața unei întrebări aparent banale pentru internauți, dar extrem de sensibilă pentru ea, Oana Roman a răspuns destul de acid, dar succint, pentru a lămuri situația. 

„De ce mai folosești numele Elisei dacă ai divorțat???”, a chestionat-o o fană, dat fiind că vedeta poate fi găsită acum pe Instagram sub numele de Oana Roman Elisei. 

Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit mai pe larg despre motivul pentru care nu își poate schimba numele contului, deși a încercat de nenumărate ori. 

„Dacă m-ai fi urmărit, ceea ce cred că nu este cazul, ai fi aflat că mă chinui din anul 2021 să îmi schimb numele. Practic, imediat după ce am divorțat. Doar că, având un cont cu foarte mulți urmăritori, pentru a putea schimba numele, nu este de ajuns să intru la „edit profile” și să îmi schimb numele. Am nevoie de un accept de la Instagram, lucru pe care nu am reușit să îl rezolv, deși le-am trimis foarte multe mail-uri și mesaje.
Nu îmi doresc să îmi păstrez numele acesta, deoarece mi-am schimbat numele în Roman, înapoi, și în buletin, și pe pagigna oficială de Facebook, și absolut peste tot! Este ultimul lucru pe care mi-l doresc pe lumea asta, să mai apară numele cu „Elisei” aici la Instagram, dar, din păcate, nu am reușit până acum să rezolv această problemă! Sper că te-ai liniștit și te-ai calmat!”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

După cum putem vedea atunci când intrăm pe pagina de Instagram a Oanei Roman, numele contului folosit de aceasta, care are, la acest moment, aproape 270.000 de urmăritori, poartă numele de „oanaromanelisei”. Din nefericire, spune ea, regulile acestei platforme fac dificilă schimbarea numelui, în pofida faptului că vedeta a încercat, în repetate rânduri, să se ocupe de acest aspect.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014 și au divorțat în februarie 2021. Cei doi au împreună o fată, pe numele Maria Isabela. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---