Horoscop

Motivul pentru care încă ești singură în funcție de zodia ta

schedule 05 iun. 2023, 11:58

Motivul pentru care încă ești singură în funcție de zodia ta
Foto: Shutterstock

Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este motivul pentru care încă nu ți-ai întâlnit sufletul pereche.

Horoscop Berbec

Ești singură pentru că ai impresia că ești mereu lăsată pe plan secund. Fie că este vorba despre prietenul tău, despre un membru al familiei sau chiar despre o persoană cu care abia ai început să ieși la întâlniri, ești convinsă că aceștia au alți oameni în viața lor cărora le oferă mai multă atenție decât îți oferă ție.

Horoscop Taur

Ești singură pentru că îți este frică să recunoști că îți pasă. Nu vrei ca oamenii să vadă adevărata ta față, nu vrei ca cei din jurul tău să vadă cât de ușor te atașezi de cei la care ții, așa că alegi să te joci și să le arăți că nu îți pasă. Problema este că, făcând asta, reușești să îi alungi pe cei pe care ii iubești cel mai mult.

Horoscop Gemeni

Ești singură pentru că simți că oamenii nu reușesc să te înțeleagă. Îți dorești conexiuni profunde, de la suflet la suflet. Ești o fire puțin dificilă, greu de înțeles și, în general, celor din jurul tău le este greu să îți înțeleagă toate gândurile și sentimentele.

Horoscop Rac

Ești singură pentru că ai fost rănită de atât de multe ori încât nu mai ai încredere în oameni. Ești atât de obișnuită să ți se ceară ajutorul, să fii acolo pentru a susține și a rezolva probleme, însă atunci când tu ai nevoie, toată lumea dispare. Simți deja că nu mai poți oferi ce ai tu mai bun.

Horoscop Leu

Ești singură pentru că nu primești atenția pe care ți-o dorești. Ești genul de persoană care se poate simți singură într-o cameră aglomerată dacă oamenii nu își fac timp să asculte tot ce ai tu de spus. Tu ai nevoie de o persoană care să te pună pe un piedestal.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---