Social

Polițista filmată de soț în timp ce făcea amor cu șeful de post abia venise din concediu maternal. Motivul pentru care nu a vrut să deschidă ușa până au venit mascații

schedule 25 apr. 2023, 08:24

Polițista filmată de soț în timp ce făcea amor cu șeful de post abia venise din concediu maternal. Motivul pentru care nu a vrut să deschidă ușa până au venit mascații
Foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

În cazul șefului de post de poliție prins în tandrețuri cu o polițistă chiar în secție, ancheta este ținută la secret. Cei doi amanți și-au luat concediu și n-au mai trecut pe la birou. Șefii lor, veniți de urgență în noaptea cu pricina, nu au comentat decizia de a chema mascații, după ce n-au reușit să îi convingă pe amanți să descuie biroul în care se baricadaseră. 

Polițista filmată de soț în timp ce făcea amor în secție cu șeful de post abia venise din concediu maternal

Soțul femeii i-a urmărit pe cei doi până la secția Schitu Golești, județul Argeș, i-a văzut pe geam și i-a filmat, dorind să caute o dovadă pentru infidelitatea soției. 

La fața locului, în seara fierbinte, s-au deplasat mai multe persoane din conducere. Șefii lor, alături de soț, au încercat să îi convingă să iasă din încăperea unde se baricadaseră, însă fără succes.

Cei doi n-ar fi deschis de teamă, așa că superiorii au chemat mascații să spargă ușa în miez de noapte. Motivul pentru care oamenii legii au apelat la trupele speciale este încă necunoscut. 

„Adjunctul poliţiei Câmpulung şi şeful secţiei poliție rurală, precum şi adjunctul inspector- şef. Cei în cauză au justificat că nu au descuiat întrucât s-ar fi speriat”, a transmis Florin Popa, Poliția Argeș. 

Conform unor surse Observator, bărbatul polițistei ar fi bănuit că soția îi este infidelă. Ba chiar obișnuia să o urmărească atunci când mergea în patrulare și îi cerea frecvent dovada video a locului în care se află. Cei doi sunt căsătoriți din 2020 și au un copil.

Agenta revenise de numai două săptămâni la serviciu, după concediul de creștere a copilului. Șeful de post nu e nici el fără angajamente. Este căsătorit, tot cu o polițistă, din Argeș. 

Șeful de post, fost președinte județean al Sindicatului Europol, și agenda sunt cercetați disciplinar. Ambii și-au luat câteva zile de concediu. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---