Showbiz

Otilia Bilionera, noi detalii despre nunta cu iubitul turc: „Nu pot să-mi neglijez munca și cariera”

schedule 24 aug. 2023, 09:30

Otilia Bilionera, noi detalii despre nunta cu iubitul turc: „Nu pot să-mi neglijez munca și cariera”
Sursa foto: Instagram Otilia Bilionera

Otilia Bilionera se pregătește pentru una dintre cele mai frumoase zile din viața sa și anume cea în care se va căsători cu partenerul ei de viață turc. De curând, a dat detalii despre nuntă despre care nu a mai vorbit până acum. Iată ce a povestit!

Otilia Bilionera, noi detalii despre nuntă

Otilia Bilionera a fost recent cerută în căsătorie de către iubitul ei turc, iar răspunsul ei a fost unul pozitiv, motiv pentru care ambii se pregătesc acum pentru marele eveniment. Artista este convinsă că a întâlnit bărbatul perfect și crede că el este cel alături de care își va petrece întreaga viață, indiferent de obstacolele care, cel mai probabil, vor apărea și în viața lor, la un moment dat. Vedeta a păstrat tăcerea în ceea ce privește nunta până acum, dar în cadrul unui interviu a decis să discute despre ceea ce urmează să li se întâmple.

Cântăreața a recunoscut, încă din prima, că nu a fost o surpriză prea mare pentru ea cererea în căsătorie, pentru că se aștepta la asta, de când s-au cunoscut. El, fiind un bărbat familist, a decis să îi ceară mâna româncei în cadrul familiei, în perioada în care ea a stat aproape două luni în Turcia, iar pe vedetă nu a deranjat-o deloc că nu și-a dorit ca momentul să fie unul doar pentru ei, ci nu pentru tot neamul, pentru că știe cât de importanți sunt ei pentru viitorul său soț.

”Mă așteptam să fiu cerută, aveam planuri să rămânem împreună încă de la început, nu mă așteptam să fie fix în ziua în care am împlinit un an de când ne-am cunoscut. Cererea a avut loc în cadrul familiei lui, el e foarte familist, acolo s-a întâmplat momentul, eu am stat în Turcia două luni aproape”, a declarat Otilia Bilionera, pentru spynews.ro.

În ceea ce privește data, nu au luat încă o decizie, Otilia preferând să se consulte și cu părinții săi, înainte de a lua hotărârea finală. Nici rochia de mireasă nu și-a ales, dar crede că va fi una pompoasă, pentru că ea adoră genul acesta de lucruri. Totodată, a specificat că va avea, cel mai probabil, loc în Turcia, iar la noi în țară va face o masă, unde să poată veni și cei care nu au posibilitatea de a se deplasa din Moldova până acolo.



”O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo. Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo”, a adăugat Otilia Bilionera.

Dacă ar fi obținut viza și partenerul ei de viață, ar fi putut lua în calcul și varianta de a face evenimentul la noi în țară, doar că în situația de față, soluția pe care au găsit-o pare a fi cea mai bună.

”Eu locuiesc la el acolo, dar eu dacă am treabă și în România, nu pot să-mi neglijez munca și cariera și să stau doar acolo, vin și în țară. El nu poate să vină în țară, nu i s-a acordat viză, e mai greu pentru turcii tineri să vină în țară în perioada asta”, a mai zis cântăreața.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---