Showbiz

Otilia Bilionera, cerută în căsătorie. Artista are planuri mari: „Mă simt pregătită, am 30 de ani”

schedule 14 aug. 2023, 12:42

Otilia Bilionera, cerută în căsătorie. Artista are planuri mari: „Mă simt pregătită, am 30 de ani”
Sursa foto: Instagram Otilia Bilionera

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață turc, iar mai apoi a decis să le arate fanilor ei primele imagini cu inelul de logodnă. Vedeta are planuri mari și a vorbit despre ele, cu puțin timp înainte de a se logodi.

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie

Otilia Bilionera este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, dar succesul ei a trecut de multă vreme granițele țării noastre. Vedeta a suferit foarte mult în dragoste, în trecut, din pricina bărbaților pe care i-a avut în viața sa și care nu au tratat-o așa cum ar fi meritat. Aceasta a avut de suferit de pe urma relațiilor eșuate prin care a trecut și a reușit cu greu să își recapete încrederea în sine.

Timpul a trecut, iar viața Otiliei Bilionera a început să se schimbe ușor, iar acest lucru i s-a datorat noului ei partener turc pentru care are sentimente reale și care o face să se simtă o persoană iubită și respectată. Cântăreața se simte norocoasă pentru faptul că l-a întâlnit, iar de curând a dat și câteva detalii semnificative despre relația lor, dar mai ales despre planurile de viitor pe care le au împreună.

Având în vedere că a ajuns deja la vârsta de 30 de ani, consideră că este pregătită pentru ceea ce urmează în viața sa, ba chiar crede că poate fi și o mamă de nota zece. Artista își dorește copii și chiar a spus sincer că speră să aibă un băiat, din simplul motiv că aceștia sunt atașați de mamele lor mai mult și nu pleacă așa cum fac fetele, ea știind lucrul acesta din proprie experiență, având în vedere că la 18 ani a decis să își ia viața în propriile mâini.

„Da, îmi doresc să am copii. Mi-aș dori să am un băiețel ca să aibă grijă de mine. Băieții sunt mai mămoși, fetele se mărită și se duc. Așa am fost și eu, am plecat la 18 ani de acasă. Nu știu când, când va vrea Dumnezeu, când va considera el că e momentul. Mă simt pregătită, am 30 de ani. De acum știi cum e, se scurge timpul. Am intrat la numărătoarea inversă.”, a declarat Otilia Bilionera, pentru spynews.ro.



Recent, a postat o imagine cu inelul de logodnă pe contul său oficial de Instagram, motiv pentru care fanii ei au fost puși pe jar sau i-au lăsat comentarii în care au felicitat-o.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---