Showbiz

Otilia Bilionera, declarații dureroase despre cutremurul din Turcia: „Ne-am mobilizat și trimitem ajutoare și susținer”

schedule 07 feb. 2023, 13:59

Otilia Bilionera, declarații dureroase despre cutremurul din Turcia: „Ne-am mobilizat și trimitem ajutoare și susținer”
Sursa foto: YouTube Otilia Bilionera

Otilia Bilionera a făcut declarații dureroase despre cutremurul din Turcia, țara ei de suflet în care călătorește de foarte multe ori pe an, unde susține multe concerte și unde are, de asemenea, prieteni care la momentul actual suferă din cauza tragediei.

Otilia Bilionera a făcut declarații dureroase despre cutremur

Otilia Bilionera este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, dar și de peste hotare. Vedeta și-a făcut chiar și un iubit din afara țării, mai exact din Turcia și având în vedere cutremurele din ultimele zile, multă lume s-a întrebat dacă îndrăgostiții sunt bine. Artista a explicat faptul că partenerul ei de viață locuiește într-o zonă cu ape termale, unde cutremurele nu se simt atât de intens.

Ea nu a avut cum să nu se îngrijoreze în legătură cu tragedia despre care toată Europa vorbește, pentru că în trecut a prins un cutremur la Bodrum, motiv pentru care la vremea aceea s-a speriat. O doare foarte tare ce se petrece în Turcia, pentru că se gândește la oamenii care trăiesc un coșmar la fiecare pas, iar când a văzut ultimele știri, pur și simplu a înghețat de spaimă.

“Iubitul meu locuiește în Yalova, o zonă cu ape termale, iar acolo nu se simt cutremurele, atât de intens. Am fost îngrijorată pentru că și eu acum ceva timp am prins un cutremur în Turcia, la Bodrum. Și am fost extrem de panicată atunci. Dimineață, când m-am trezit și am văzut cât de grav este și câtă lume este dată dispărută, am înghețat de spaimă”, a declarat Otilia Bilionera, pentru unica.ro.

Otilia se întorsese din Turcia de foarte puțin timp și a mers peste hotare, pentru că a avut niște lucruri de rezolvat. Faptul că ea și partenerul ei sunt, din fericire, în afara oricărui pericol nu o determină să nu se gândească la prietenii ei care sunt îngrijorați în adevăratul sens al cuvântului de soarta rudelor care se află în zonele calamirare.

“M-am întors acum două zile din Turcia, am fost cu treabă. Am mai prins cutremure și când am fost în Bodrum. Prietenii mei stau într-o zonă în care seismele se simt mai puțin. Sigur, și ei sunt cu adevărat îngrijorați de soarta rudelor aflate în zonele calamitate. Chiar și noi care suntem la mii de km distanță am văzut că ne-am mobilizat și trimitem ajutoare și susținere prin intermediul Guvernului”a mai zis ea.

Cântăreața nu a stat cu mâinile în sân și a trimis ajutoare, atât cât a putut, prin intermediul Guvernului, iar mai apoi a declarat că situația nu o sperie atât de rău, încât să renunțe la a mai merge în Turcia, ci este de părere că dacă e să se întâmple ceva, se întâmplă oriunde. În plus, ea are multe lucruri de rezolvat în primăvara acestui an, concerte de susținut și alte activități legate de cariera sa.

„Voi ajunge în Turcia în luna mai 2023. Nu am nicio problemă să merg. Dacă e să se întâmple, se întâmplă oriunde. Până atunci sunt prinsă cu realizarea unor noi piese, voi filma și videoclipuri. Urmează o perioadă extrem de intensă din punct de vedere muzical pentru mine, pentru că în această perioadă de timp sunt foarte multe acțiuni de studio, de filmat, de fotografiat, am și câteva concerte”, a adăugat vedeta.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---