Showbiz

Otilia Bilionera, planuri de nuntă. Când va avea loc marele eveniment: „Foarte matur pentru vârsta lui”

schedule 17 aug. 2023, 10:39

Otilia Bilionera, planuri de nuntă. Când va avea loc marele eveniment: „Foarte matur pentru vârsta lui”
Sursa foto: Instagram Otilia Bilionera

Otilia Bilionera este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie de către iubitul turc. Aceasta are planuri serioase de nuntă și a dezvăluit când va avea loc marele eveniment.

Otilia Bilionera, planuri de nuntă

Otilia Bilionera a fost cerută recent în căsătorie de către partenerul ei de viață turc, iar la scurt timp după aceea, a dat un interviu în care a vorbit despre ei și despre planurile de viitor pe care le au împreună. Despre el a zis că este un bărbat cu atitudine, care i-a atras atenția din prima clipă în care l-a văzut. Spre deosebire de ea care este o persoană stresată în cea mai mare parte a timpului, acesta este un tip relaxat, iar cel mai mult apreciază la el faptul că nu pune atât de mare preț pe aspectul fizic, ci i-a transmis că îi iubește sufletul.

De asemenea, în ceea ce privește nunta, ea a zis că ar fi mai bine să nu vorbească despre acest aspect din viața lor până nu se concretitează, dar a mai dezvăluit și că marele eveniment va avea loc anul acesta, semn că niciunul dintre ei nu își dorește să piardă vremea. Nu s-a gândit deloc la rochia de mireasă pe care o va purta, fiind un detaliu nesemnificativ din punctul său de vedere, iar în ceea ce privește locația, nu știu încă dacă vor alege Turcia sau România.

„Este foarte carismatic, are o atitudine de bărbat, ceva special care mi-a atras atenţia încă de când l-am văzut. Şi e foarte relaxat. Eu sunt foarte stresată, iar el este cel mai relaxat om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar în ceea ce mă privește, în afară de aspecul fizic care nu este atât de important pentru el, a zis că cel mai mult şi mai mult iubeşte la mine sufletul meu. O să facem nunta şi apoi dau de veste. Când vrei să faci un lucru important în viaţă, ce ţine de viaţa personală în special, cel mai bine este să nu îl divulgi.
Mie niciodată nu mi s-au concretizat planurile aşa cum am vrut. E mai bine să le fac, să nu spun nimănui şi abia apoi să dau de veste. În mod sigur nunta va fi anul acesta. Încă nu ştiu locaţia. Nici la rochie nu m-am gândit, astea sunt ultimele detalii. Eu am foarte mulţi prieteni în Turcia, oameni cu care am lucrat de-a lungul timpului, colaboratori, dar la fel de mulţi am şi în România.Aşa că am putea face nunta atât în Turcia, cât şi în România”, a declarat Otilia Bilionera, pentru fanatik.ro.

Un alt aspect despre care a vorbit este cel legat de religie. Vedeta a dat de înțeles că deși, în general, turcii sunt religioși, acest lucru nu se aplică și pentru familia celui care îi va deveni soț. Așadar, în urma căsătoriei, aceștia își vor păstra religia nefiind necesar ca ea să se convertească, așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri.

„Turcii nu sunt atât de religioşi, considerăm că avem cu toţii acelaşi Dumnezeu, indiferent de tradiţii. Nici el, nici familia lui nu sunt foarte religioşi. În general, turcii se căsătoresc cu românce şi nu se ţine neapărat să se schimbe religia. Fiecare îşi păstrează religia, nu este nevoie să mă convertesc.  Şi el îşi doreşte copii. Cum am spus, este foarte matur pentru vârsta lui, gândeşte altfel şi ca să fiu sinceră, tatăl meu m-a făcut când avea tot 24 de ani.  Mama l-a cunoscut pe iubitul meu. Nu prea vorbesc aceeaşi limbă, din priviri se înţeleg foarte bine( n.red. râde). În septembrie voi merge cu familia mea în Turcia şi vom avea o vacanţă împreună. El nu a venit până acum în România pentru că nu are viză”, a mai zis artista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---