Showbiz

Otilia Bilionera, detalii neașteptate despre logodnicul ei: „S-a împuşcat în piept”

schedule 17 aug. 2023, 10:05

Otilia Bilionera, detalii neașteptate despre logodnicul ei: „S-a împuşcat în piept”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Otilia Bilionera a oferit un interviu sincer, în cadrul căruia a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa privată, inclusiv despre actual ei partener de viață.

 Otilia Bilionera a vorbit despre trecutul logodnicului ei

Otilia Bilionera trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un turc, care nu doar că a pus ochii pe ea și s-a îndrăgostit, dar a fost și convins de faptul că ea este femeia alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții, astfel a cerut-o în căsătorie. Îndrăgostită la rândul ei, frumoasa cântăreață a apreciat și a acceptat cererea în căsătorie, iar de curând a dat și câteva declarații despre cel care urmează să îi fie soț.

Ei bine, se pare că între ea și logodnicul său există o diferență de vârstă de 7 ani, el fiind cel mic. Otilia Bilionera nu esyte deranjată deloc de acest aspect și nici nu o interesează ce spune gura lumi, important fiind faptul că se înțeleg, că se iubesc și că au planuri de viitor împreună. Ea a zis despre iubitul său că este matur pentru vârsta sa și foarte atent, dar a mai precizat și că un lucru știut despre turci, în general, este faptul că sunt foarte romantici.



Toate acestea se întâmplă din cauza traumelor pe care partenerul de viață le-a avut în trecut, când a fost nevoit să își ia viața în propriile mâini, încă din adolescență. Tatăl acestuia s-a sinucis, când el avea vârsta de doar 19 ani împușcându-se în piept, iar de atunci toate responsabilitățile i-au revenit lui. A fost nevoit chiar și să renunțe la studii, pentru a munci și pentru a-și întreține mama și sora. Așadar, viața l-a învățat multe lecții dure, iar de acum înainte, Otilia Bilionera este gata să treacă prin orice alături de el.

“Este destul de atent pentru vârsta lui, destul de matur. El împlineşte în octombrie 24 de ani. Este o diferenţă de 7 ani între noi. Se ştie că turcii sunt mai romantici, mai pasionali, mai atenţi, de asta îmi şi plac. Nu mi-a fost teamă de diferenţa de vârstă dintre noi pentru că el este mai matur. Asta pentru că are şi o poveste de viaţă mai tristă. A trebuit să se maturizeze şi să cunoască ce înseamnă responsabilităţile încă de pe la 18, 19 ani. Eu l-am cunoscut când avea 22 de ani şi nu mi-a dat niciodată de înţeles că ar avea vârsta aceasta.  Când avea 19 ani, tatăl lui s-a sinucis şi el a fost cel care l-a găsit împuşcat. S-a împuşcat în piept.
Iubitul meu l-a găsit în maşină. Tatăl lui făcuse foarte mulţi bani, au deschis o afacere, care nu a fost cea mai ok. A pierdut tot, i s-a pus sechestru pe proprietăţi, pe absolut tot şi-atunci tatăl lui nu a văzut altă scăpare decât să se sinucidă. Toată responsabilitatea i-a căzut iubitului meu pe umeri. El mai are o soră şi pe mama lui. A trebuit să renunţe la facultatea de Arhitectură ca să poată munci şi să îşi întreţină mama şi sora. Este un tip descurcăreţ şi muncitor şi a scos-o la capăt”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---