Showbiz

Cum se înțelege Otilia Bilionera cu soacra sa. Artista și Bekir Ali Karakas s-au căsătorit după un an de relație: „Pentru mine e important să...”

schedule 12 oct. 2023, 08:33

Cum se înțelege Otilia Bilionera cu soacra sa. Artista și Bekir Ali Karakas s-au căsătorit după un an de relație: „Pentru mine e important să...”
Sursa foto: Instagram Otilia Bilionera

Otilia Bilionera a spus care este relația pe care o are cu soacra sa, la scurt timp după căsătorie. Artista și Bekir Ali Karakas și-au unit destinele, după un an de relație și sunt foarte fericiți împreună.

Otilia Bilionera, despre relația cu soacra sa

Otilia Bilionera și-a găsit liniștea în brațele lui Bekir Ali Karakas, după ce de-a lungul anilor a avut parte de mai multe relații care nu au mers deloc așa cum se aștepta. Cei doi aveau doar un an de relație, când au decis să își unească destinele și chiar dacă mulți sunt de părere că s-au grăbit să facă marele pas, ea este ferm convinsă că acesta este alesul inimii sale și că vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale alături de el.

De asemenea, ori de câte ori a avut ocazia, vedeta a vorbit foarte frumos despre partenerul ei de viață care o tratează așa cum merită și care îi oferă iubirea de care avea atât de multă nevoie și pe care nu a primit-o până acum. În ultimele luni, Otilia Bilionera a fost mai mult plecată în Turcia, unde se află și familia soțului ei, motiv pentru care mai mulți dintre fanii ei au fost curioși să afle cum se înțelege, de fapt, cu soacra sa.



Ei bine, într-un interviu pe care cântăreața l-a acordat recent, a discutat și pe marginea acestui subiect. În cazul ei, un lucru extrem de important este acela de a se simți bine în familie, iar de data aceasta nici nu s-a pus problema de așa ceva, pentru că a avut mereu parte de momente frumoase alături de rudele soțului ei. Cu soacra sa are o relație foarte bună, femeie reușind să îi câștige admirația, mai ales datorită mâncărurilor tradiționale pe care știe să le facă foarte bine.

Despre femeia care l-a adus pe lume pe soțul ei crede că este modernă, glumeață și optimistă și o consideră deja ca fiind una dintre prietenele sale, nu o soacră.

„Pentru mine e important să mă simt bine în mijlocul familiei. Soacra mea e cea mai tare tipă şi o simt ca pe o prietenă. Este foarte modernă, optimistă, binedispună, glumeaţă. Din prima ne-am plăcut reciproc. M-a cucerit cu mâncărurile lor tradiţionale, face cel mai bun mic dejun pe care l-am mâncat vreodată.”, a declarat Otilia Bilionera, pentru click.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---