Showbiz

Anamaria Prodan, actriță în “Complotul bonelor”. Ce a declarat despre rolul primit: „Filmările se desfășoară la Cluj și în străinătate”

schedule 11 iul. 2023, 09:43

Anamaria Prodan, actriță în “Complotul bonelor”. Ce a declarat despre rolul primit: „Filmările se desfășoară la Cluj și în străinătate”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a primit un rol extrem de important. Vedeta va juca în filmul “Complotul bonelor”, pe care oamenii îl vor putea urmări pe Netfllix și pentru care filmările se vor desfășura la Cluj și în străinătate. Iată ce a mai zis impresara!

Anamaria Prodan, actriță în filmul “Complotul bonelor”

Anamaria Prodan nu încetează să își ia prin surprindere fanii de pe rețelele sociale. Vedeta nu stă nici măcar o clipă degeaba, muncește cât de mult poate și și-a învățat copiii să facă același lucru, dacă vor să reușească în viață. Impresara a avut o veste de zile mari pe care le-a dat-o fanilor recent, fiind recunoscătoare pentru toată încrederea care i s-a acordat în acest caz.

EI bine, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf va fi actriță în filmul care se numește “Complotul bonelor”, care va putea fi urmărit de oricine își dorește pe Netflix. Anamaria Prodan nu a primit orice rol, ci pe cel principal, iar având în vedere că filmările au început deja de mai bine de o săptâmână, ea a avut timp să își formeze o părere și îi place foarte tare tot ceea ce se întâmplă acolo, iar faptul că se va filma și în afara țării o încântă și mai tare. Alături de ea va mai juca nimeni altul decât decât Cristi Iacob, cu care pare că se înțelege de minune.

“Sunt fericită. Iura Luncașu a avut încredere oarbă în mine. În ziua în care m-a sunat am știut că vom face o echipă minunată împreuna. Am rolul principal in comedia ‘Complotul bonelor’. Filmările se desfășoară la Cluj și în străinătate. Este o comedie romantică despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu. Cumva dacă vreți părți din viața mea. De aceea spun că mă regăsesc perfect și mă simt minunat în rolul meu. Este un film în care mă regăsesc perfect și când joc rolul acesta practic retrăiesc momente din viața mea!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Filmul este regizat de către Iura Luncașu, iar Anamaria Prodan se bucură enorm că acesta a avut încredere în ea și a simțit, încă din ziua în care a sunat-o și i-a făcut propunerea, că vor face o echipă foarte, foarte bună. Fanii ei sunt extrem de curioși să vadă cum se va descurca inpresara în rolul principal pe care l-a primit de curând, iar unii sunt siguri că se vor distra de minune urmărind această comedie romantică despre viața unei femei care a construit un imperiu, de-a lungul vieții sale, dar care a și dat dovadă că este puternică, în ciuda încercărilor în fața căreia a fost pusă. În declarațiile pe care ea le-a dat recent, a recunoscut că se regăsește în povestea personajului și că oamenii care vor să vadă bucăți din viața sa, ar trebui să urmărească pe Netfix “Complotul bonelor”.

“Sunt fericită căci acesta a fost un vis al meu din copilărie, de care nu am avut timp până acum, căci mereu m-am concentrat pe carierele altora. Acum a venit timpul meu să trăiesc pentru mine. În curând, veți râde pe săturate în comedia romantică ‘Complotul bonelor’!”, a mai zis impresara.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---