Showbiz

Anamaria Prodan, sfat prețios pentru Eva Măruță după rolul primit în „Tati Part-Time”. Le-a spus același lucru și copiilor ei

schedule 31 ian. 2024, 10:54

Anamaria Prodan, sfat prețios pentru Eva Măruță după rolul primit în „Tati Part-Time”. Le-a spus același lucru și copiilor ei
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut un sfat prețios pentru Eva Măruță, după rolul primit în „Tati Part-Time”. Le-a spus același lucru și copiilor ei, de teama că vor fi descurajați de cuvintele dure primite din partea oamenilor.

Anamaria Prodan, sfat prețios pentru Eva Măruță

Rolul principal pe care fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță l-a primit în filmul „Tati Part-Time” a fost dur criticat de către internauți. Mulți sunt de părere că dacă nu ar fi fost fiica lor, nu ar fi avut niciodată oportunitatea aceasta și că sunt foarte mulți copii, poate, cum mai mult talent decât ea care nici măcar nu au avut ocazia de a merge la un casting.

Nu doar apariția sa în film a adus la comentarii dure, ci modul în care este expusă Eva Măruță în mediul online, încă de când avea câteva luni de viață. Una dintre filmările în care ea folosea câteva produse de îngrijire pentru adulți a devenit virală pe TikTok, unii criticându-i dur părinții, pe motiv că o lasă să utileze creme și retinol care sunt total nepotrive pentru vârsta de 8 ani.

Anamaria Prodan a simțit nevoia să intervină și i-a dat un sfat micuței, vorbindu-i așa cum a făcut-o și în cazul copiilor săi. Impresara i-a zis Evei Măruță faptul că nu ar trebui să aplice urechea la asemenea comentarii, pentru că este un copil talentat care va străluci toată viața sa, pentru că a luat de la părinții ei tot ceea ce era mai bun.

Vedeta a mers și ea să vadă filmul despre care se vorbește tot mai mult în ultima vreme și chiar dacă nu este expertă în așa ceva, a rămas impresionată de fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță și nu este deloc de acord cu tot hate-ul pe care îl primește de câteva săptămâni bune.

„Asta e o mizerie, și mă refer la ceea ce a pățit. I-am spus și Evei, le-am spus și copiilor mei. Nu trebuie vreodată, pe pământul ăsta, nici curiozitatea, nici altceva, să îi pună să aplece urechea sau ochii la comentarii. Cine are timp de comentarii pe Internet sunt niște looseri. Unii care în viața lor nu au putut și nu vor putea să facă ceva. Este efectul de looser, care stă sub pod, are acces la internet și își revarsă frustrarea și neputința. Nu au nicio importanță însă părerile altora.
Nu e treaba mea, nici nu sunt expertă să spun cine și cum joacă. Dar m-am dus de curiozitate să văd filmul cu Eva Măruță. Am avut o bucurie incredibilă și eu și Bebe. Și zic asta pentru că această fetiță este nu talentată, este ceva fabulos. Este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei. Fetița asta a luat tot, dar tot, ca un burete, de la ambii părinți și de la familia Andrei. Și va străluci cu siguranță, toată viața ei”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---