Showbiz

Anamaria Prodan trăiește în lux, dar nu este fericită. Declarațiile impresarei: „Nu e ușor să fii bogat”

schedule 19 dec. 2023, 10:40

Anamaria Prodan trăiește în lux, dar nu este fericită. Declarațiile impresarei: „Nu e ușor să fii bogat”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan trăiește în lux, dar nu este fericită și crede că, în general, nu este ușor să fii un om bogat. Ce a declarat impresara și cât muncește pentru tot ceea ce are acum!

Anamaria Prodan: „Nu e ușor să fii bogat”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai bogate femei din România și are tot ceea ce și-ar putea dori cineva la vârsta ei, dar cu toate acestea nu este pe deplin fericită. Impresara a muncit din greu pentru ea, dar mai ales pentru copiii ei și a făcut tot ceea i-a stat în putință pentru ca ei să învețe în cele mai bune școli din lume și să își facă un rost în viață. Este mândră de fiecare în parte, dar cel mai mult de Sarah Dumitrescu, despre care a afirmat că se aseamănă cel mai tare cu ea din toate punctele de vedere.

Impresara a oferit de curând un interviu în care a dat de înțeles că a duce o viață precum cea pe care o are ea nu este atât de simplu pe cât pare. Din punctul său de vedere, a fi un om bogat nu este ușor, în lumea în care trăim, iar ea a simțit din plin lucrul acesta, pe propria piele.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a afirmat și că oamenii care nu au atât de multe lucruri și nici bani, au parte de o viață mult mai liniștită. Ea, de exemplu, muncește foarte multe ore pe zi, pentru a avea toți banii de care se bucură și nu face altceva decât să calce pe urmele mamei sale de la care a învățat atât de multe și care a fost un model demn de urmat pentru ea. Femeia muncea din greu și așa procedează și ea, pentru ca toți copiii ei să nu ducă lipsă de nimic.

„Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e” ,  a spus Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni TV, conform wowbiz.ro.

Sărbătorile de iarnă și le va petrece alături de cei dragi în America, iar cel mai tare așteaptă să își revadă sora, care îi lipsește enorm și cu care nu a reușit să se întâlnească de foarte multă vreme.

”Mergem în America (nr. de sărbători), toți, acasă, cu familia, cu sora mea pe care nu am văzut-o de multă vreme. Abia aștept. La casa mea, în Vegas. Nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---