Showbiz

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Ce a declarat despre Laurențiu Reghecampf: „N-a fost familie ca a mea”

schedule 30 oct. 2023, 10:48

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Ce a declarat despre Laurențiu Reghecampf: „N-a fost familie ca a mea”
Sursa foto: YouTube TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOROIU

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului și a făcut câteva declarații despre certurile pe care le-a avut cu fostul ei soț, în urma cărora a ajuns la concluzia că nu a meritat și că, în ciuda neînțelegerilor, nu a existat o familie ca a lor în România.

Anamaria Prodan a îngropat securea războiului cu Laurențiu Reghecampf

Căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf nu s-a terminat deloc bine. Cei doi și-au adus acuzații dure fie în mediul online, fie în inteeviurile pe care le-au oferit după divorț și chiar s-au luat la bătaie, când s-au revăzut în fața case în care au locuit împreună cu copiii lor ani la rând. Imaginile acelea au devenit imediat virale, iar mii de oameni și-au dat cu părerea despre cele întâmplate, deși adevărul îl știau doar ei.

Asta nu este tot. Impresara a dat și alte declarații despre fostul ei partener de viață, dar niciuna nu se compară cu cea mai recentă dintre ele, în care a dat de înțeles că securea războiului a fost deja îngropată. Invitată fiind în podcastul lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a spus că de fiecare dată când privea imaginile cu Reghe de pe micile ecrane, avea impresia că i-a adus fericirea în viață și că l-a ridicat, doar că în realitate el nu s-a regăsit în lumea în care era.

Mai mult de atât, vedeta a ajuns la concluzia că acesta a trăit o traumă, pentru că nu și-a dorit să fie cunoscut, deși mulți alții ar fi dat orice să se afle în locul său. Deși părea că ea îl conducea pe drumul respectiv, a spuis clar că datorită educației și a lumii în care a crescut, știa ce era mai bine pentru el și pentru familia lor, care după părerea sa a fost una unică în România.



„Când mă uitam la televizor, am crezut că i-am adus fericire în viață, că l-am ridicat, că l-am adus într-o lume în care era foarte greu să ajungă. E greu singur fără nimic, știi? Am realizat că el a trăit o traumă, cumva. Nu i-a plăcut să fie în lumea mea, că n-a vrut reality-show, n-a vrut să fie cunoscut, n-a vrut să facă absolut nimic. N-a vrut niciodată. Alții vor, altele vor.
Astăzi el face poze, dar el nu vrea. La el e cine conduce. Nu conduce el niciodată. Când ești un om condus, e foarte greu să îți iei decizii singur. Eu nu l-am condus la modul să îi asupresc personalitatea. Eu, având altă educație, altă lume în care am trăit, eu știam ce e bine pentru el și pentru familia mea. N-a fost familie ca a mea în România”, a declarat Anamaria Prodan, în acel podcast.

Acum, impresara este fericită și împlinită și își concentrează atenția pe alte lucruri importante pentru ea în viață, lăsând în spate toate scandalurile cu fostul soț.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---