Showbiz

Anamaria Prodan, dedicație pentru Laurențiu Reghecampf. Cum apare în videoclipul piesei lui Theo Rose: „Ţi-am luat mașină, ți-am dat casă cu grădină”

schedule 30 nov. 2023, 09:41

Anamaria Prodan i-a făcut o dedicație cu totul și cu totul neașteptată lui Laurențiu Reghecampf. Cum apare vedeta în cel mai nou videoclip al piesei „Soarele meu” lansată de Theo Rose.

Anamaria Prodan, dedicație pentru fostul soț

Theo Rose a lansat, în urmă cu doar câteva ore, videoclipul piesei „Soarele meu” în care apare nimeni alta decât Anamaria Prodan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că așa își alinta impresara fostul partener de viață, iar artista a considerat că ea este persoana potrivită pentru a apărea în acest videoclip.

Astfel, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a purtat haine de doliu, la volanul unui dric, iar la un moment dat au existat scene cu un sicriu care au venit la pachet cu versuri pe măsură, semn că a îngropat iubirea pe care i-o purta antrenorului.

Nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă în asemenea ipostaze, dar se pare că fostul ei soț este acum mort pentru ea, în ciuda faptului că i-a dorit tot din binele din lume și l-a ajutat enorm în cariera sa. Mai mult de atât, versurile melodiei pe care a lansat-o Theo Rose sunt unele dure și fac referire la relația de lungă durată pe care au avut-o, dar mai ales la toate lucrurile pe care i le-a cumpărat de-a lungul timpului.

”Îl văd pe stradă cu a treia deja, jumătate de an nu și-a găsit iubirea încă. Îl știu ca și cum îl iubisem deja, în viața aia în care nu avea inimă de stâncă. Ți-am dat bani, ți-am luat mașină, ți-am dat casă cu grădină și inima la pachet, dar e linia prea fină între ură și iubire și m-ai lăsat fără regret”, sunt doar câteva dintre versurile piesei „Soarele meu”.

Odată cu apariția acestui videoclip, a fost clar pentru toată lumea că Anamaria Prodan a lăsat trecutul în urmă, fiind pregătită să iubească din nou și să fie fericită lângă un alt bărbat care să o trateze așa cum merită. Chiar ea spunea zilele acestea că a apărut cineva în viața ei care a reușit să o facă să uite de toate momentele grele prin care a trecut din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf.

”Pentru mine este foarte important că sunt foarte departe de toată mizeria pe care am trăit-o. Copiii mei sunt foarte fericiți că am pe cineva lângă mine care a avut mare răbdare și multă încredere că voi putea trece cu capul sus peste încercările astea. M-a ajutat cu toată forța lui și m-a făcut să uit tot și să mă uit spre un viitor cu zâmbetul pe buze și m-a înălțat foarte mult și mi-a explicat că fiecare lucru în viața asta vine cu un scop și vine să te facă mai puternic”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---