Showbiz

Anamaria Prodan, portretul iubitului perfect. Cum trebuie să fie partenerul ei de viață: „Lângă mine cine stă niciodată nu dă greș”

schedule 16 iun. 2023, 11:30

Anamaria Prodan, portretul iubitului perfect. Cum trebuie să fie partenerul ei de viață: „Lângă mine cine stă niciodată nu dă greș”
Sursa foto: YouTube Cezar Ionascu

Anamaria Prodan a făcut portretul iubitului perfect. Impresara a zis clar cum ar trebuie să fie partenerul ei de viață, astfel încât să o cucerească, dar mai ales să o convingă de faptul că este demn de iubirea sa. Iată ce a declarat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Cum arată iubitul perfect pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost mereu o femeie sinceră, mândră de reușitele sale și foarte puternică, dar nu foarte norocoasă în dragoste ar spune mulți dintre fanii ei acum, după o perioadă îndelungată după ce ea și fostul ei partener de viață au decis să meargă pe drumuri diferite. În timp ce Laurențiu Reghecampf nu doar că și-a făcut o altă parteneră, dar are chiar și un copil aceasta, impresara nu reușește să își găsească liniștea în brațele niciunui bărbat, deși a mai încercat lucrul acesta.

Despre Flavius Nedelea, cel de care s-a separat recent, a vorbit mereu extrem de frumos, acesta fiind din punctul ei de vedere genul de bărbat pe care orice femeie și-l dorește în viața sa, puternic și de la care a avut ce învăța. Părea că vor evolua împreună, iar admiratorii ei deja își imaginau cum vor petrece vara împreună, iar comentariile în acest sens nu au încetat nici ele să apară. În ciuda faptului că s-au despărțit, cei doi au păstrat legătura și chiar s-au mai afișat împreună de câteva ore, afaceristul având și el o părere bună despre ea.

Luând în calcul faptul că Anamaria Prodan nu reușește să fie cu nimeni, cel puțin pentru moment, i-a făcut pe fanii ei să se întrebe că poate pretențiile pe care impresara le are de la un bărbat sunt prea mari, iar ea nu i-a ținut prea tare pe jar și le-a spus cum ar trebui să fie acesta. Fosta lui Reghe își dorește în preajma sa un bărbat potent finaciar, puternic, demn și mândru, care să stea drept în fața societății.

”Trebuie să fie un bărbat demn, mândru, puternic, potent financiar și să nu se uite la ce am eu. Trebuie să stea drept în fața societății, când intru cu el undeva să se facă liniște”, a delarat Anamaria Prodan, pentru spynews.ro.

Mai apoi, printre altele, a menționat că ea este unică, iar bărbatul care stă alături de ea trebuie să fie la fel, iar când intră într-o încăpere, toată lumea să facă liniște.

Mă mândresc că pot să ajut. Lângă mine cine stă niciodată nu dă greș. Toți bărbații mei au ajuns cunoscuți și sunt mândră că am putut face asta. Eu la începutul relațiilor mele cu oricine (n.r. de prietenie, de iubire, profesionale) le spun că lângă mine ajungeți cunoscuți. Și femei și bărbați! Vă asumați? Cine stă lângă mine e regulă, e pe prima pagină! Fără să vreau lucrul acesta. Eu sunt unică, bărbatul care stă lângă mine trebuie să fie ca mine. Unic!”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---