Showbiz

Anamaria Prodan, planuri pentru anul 2024: „Sunt un om bun și Dumnezeu niciodată nu o să lase oamenii buni să pățească ceva rău”

schedule 22 dec. 2023, 12:23

Anamaria Prodan, planuri pentru anul 2024: „Sunt un om bun și Dumnezeu niciodată nu o să lase oamenii buni să pățească ceva rău”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are planuri mari pentru anul viitor, chiar dacă nici anul acesta nu i-a mers prea rău din punct de vedere profesional. Ce a declarat despre afacerile sale și cum vrea să evolueze!

Anamaria Prodan, planuri pentru anul 2024

Din punct de vedere profesional, anul 2023 a fost unul foarte bun pentru Anamaria Prodan care s-a ocupat așa cum a știut ea mai bine de afacerile sale alături de parteneri. Impresara vrea ca pe viitor să aibă un succes și mai mare, iar pentru 2024 are planurile bine puse la punct și crede că Dumnezeu o va ajuta în tot ceea ce și-a propus, pentru că este un om bun, iar oamenilor buni, din punctul ei de vedere, nu are ce să li se întâmple rău.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care le are pentru viitorul apropiate este aceea de a a-și face o echipă de „mini-fotbal” avânn deja una de „old boys” alături de Roberto Iancu, alături de care speră să câștoge campionat. Este foarte fericită pentru tot cee ce i se întâmplă, mai ales că sălile merg extrem de bine, iar recent a mai reușit să deschidă una.

O altă reușită pe care a trecut-o pe listă și de care este mândră este realizarea podcast-ului pe care nu se aștepta ca atât de multă lume să îl urmărească și să îl dea mai departe.

„Îmi doresc foarte mult să îmi iau o echipă de mini-fotbal. Am deja echipă de old boys, alături de partenerul meu, Roberto Iancu, ne luptăm la campionat, să îl câștigăm. Echipa noastră este Prodan & Iancu Academy. Avem echipă, academia de individualizare, am sălile de fitness care merg, am mai deschis una și le mulțumesc partenerilor mei. Firma din Dubai îmi merge perfect și le mulțumesc și acolo partenerilor mei că îmi țin locul. Lucrez la podcastul pe care tocmai l-am deschis și am fost uluită să văd cât de mulți oameni s-au uitat și cu câtă dragoste am fost înconjurată de toți. Eu o spun cu mândrie, cred că sunt un om bun, din măduva oaselor și Dumnezeu niciodată nu o să lase oamenii buni să pățească ceva rău.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Ei bine, anul nu s-a terminat bine pentru ea doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, pentru că Anamaria Prodan iubește din nou. Nu a dorit să dea prea multe detalii despre partenerul ei de viață, tot ce a spus este că o susține și o face fericită, iar asta este tot ce contează.

„Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră.
E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---