Showbiz

Anamaria Prodan și Deea Maxer au sărit în apărarea Ilincăi Vandici după divorț: „Ești numărul 1”

schedule 15 mai 2023, 12:44

Anamaria Prodan și Deea Maxer au sărit în apărarea Ilincăi Vandici după divorț: „Ești numărul 1”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Anamaria Prodan și Deea Maxer au sărit în apărarea Ilincăi Vandici, după ce prezentatoarea de la Kanal D2 a făcut anunțul despre divorț. Acestea au dorit să fie clar pentru ea că îi sunt aproape, mai ales că și ele au trecut prin aceeași situație. Iată ce au scris în comentarii!

Ce i-au transmis Anamaria Prodan și Deea Maxer prezentatoarei

Ilinca Vandici nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. Vedeta a făcut, la finalul săptămânii, un anunț foarte trist pe contul ei oficial de Instagram. Ei bine, se pare că ea și tatăl copilului ei, Andrei Neacșu, au decis de comun acord să o ia pe drumuri diferite, deși nu le-a fost deloc ușor. Deși nu mai formează un cuplu, aceștia își vor crețte împreună cu dragoste și respect, așa cum trebuie, pentru că Zian este o binecuvântare pentru ei și vor să îl susțină și să îl iubească, așa cum merită.

De asemenea, în cadrul postării de pe social media, Ilinca Vandici a avut și o rugăminte pentru toți urmăritorii ei de pe Instagram, menționând că este o perioadă grea pentru ei. Mai exact, ea le-a cerut să fie înțelegători cu ea, pentru că are nevoie de liniște și toleranță, iar mai apoi le-a mulțumit acestora pentru toate lucrurile pe care le-au făcut pentru ea până acum, dar mai ales pentru faptul că au susținut-o în toate momentele care i-au marcat viața atât pe cea profesională, cât și pe cea personală.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă, după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.
Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, întelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alãturi de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a scris Ilinca Vandici.

Postarea legată de separarea de Andrei Neacșu a venit la pachet cu sute de comentarii. În timp ce unii i-au amintit cum în urmă cu câteva luni le dădea sfaturi în relații, alții au preferat să îi spună doar vorbe bune și să o încurajeze. Anamaria Prodan și Deea Maxer i-au transmis și ele comentarii scurte, dar la obiect, așa cum le stă în fire celor două vedete care au trecut și ele deja printr-un divorț. Ele i-au luat, într-o oarecare măsură apărarea vedetei, având în vedere cât de multe comentarii răutăcioase au început să apară.

„Te iubesc! Ești numărul 1!”, este mesajul transmis de Anamaria Prodan.
„Viața e viață…”, a scris Deea Maxer la rândul ei.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---