Showbiz

Anamaria Prodan, nou conflict cu Laurențiu Reghecampf: „Nu a avut noțiunea de familie niciodată”

schedule 10 aug. 2023, 12:16

Anamaria Prodan, nou conflict cu Laurențiu Reghecampf: „Nu a avut noțiunea de familie niciodată”
Foto: Instagram

Anamaria Prodan îl acuză pe fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, că nu își caută fiul și că nu plătește pensia alimentară.

Relația tumultoasă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este din nou în vizorul publicului, după ce impresara a făcut noi dezvăluiri despre tensiunile dintre ei doi. Chiar dacă părea că relația lor se mai ameliorase și au revenit la sentimente mai bune, Anamaria Prodan a venit cu declarații puternice referitoare la neglijarea fiului lor, Bebeto.

În ciuda eforturilor de a menține o relație de bună pentru binele copilului lor, impresara susține că nu există cale de împăcare între ea și Laurențiu Reghecampf. Aceasta subliniază importanța ca ambii părinți să își exercite rolul de părinte în mod responsabil și să fie prezenți în viața copilului. Cu toate acestea, Anamaria Prodan afirmă că antrenorul nu și-a căutat băiatul și nu s-a implicat activ în viața lui.

„Nu există pe pămânătul ăsta o împăcare, decât de dragul copilului nostru și decât ca doi oameni maturi, cu capul pe umeri, care înțeleg ce înseamnă noțiunea de părinte și și-o exercită până închid ochii. Ce îmi doresc eu de la Reghecampf este să își vadă copilul, să vorbească cu el, să petreacă timp cu copilul lui, să îl ajute. Nu îl sună deocamdată pe Bebe, probabil își pune la punct toate chestiile cu echipa nouă. Noi încă așteptăm! A făcut atâtea procese, ca să i se stabilească pensie alimentară, ore de vizită, dar dacă tot a primit de la judecător ore de vizită, noi ne dorim să vină mii de ore.
Nu am visat în viața asta că tatăl copilului meu o să deschidă proces, ca să stabilească judecătorul când poate veni să își vadă copilul. Consider că, din cauza presiunii, problemelor pe care le are, din cauza situației în care se află, încerc să îi găsesc scuză. De copil trebuie să ai grijă toată viața, trebuie să fii un model pentru ei. Noi ne rugăm de el, îi trimitem mesaje ca să vină să își vadă copilul. Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nici nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent. Copiii se cresc permanent!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Un alt moment care a înfuriat-o la culme pe impresară a fost intervenția lui Laurențiu Reghecampf la un podcast, unde el a mărturisit că Rebecca și Sarah, fiicele impresarei dintr-o căsătorie anterioară, nu ar fi considerate fetele lui.

„A deschis niște procese doar de dragul de a face rău familiei, pentru că noi ne rugam de el în presă să vină să își vadă copiii, iar el stătea cu paharul de vin în față, la podcast și spune că fetele nu sunt fetele lui. E rușinos! Te-ai făcut de râs la nivel Național. Sunt fetele tale pentru că le-ai crescut de la 5 ani.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9772 RON
-0.00060
USD
USD: 4.606 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.8891 RON
0.01400
HUF
HUF: 1.2571 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5448 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.1441 RON
0.01780
Convertor valutar

Rezultat: ---