Showbiz

Despărțirea de Flavius Nedelea nu a afectat-o pe Anamaria Prodan. Impresara este în căutarea bărbatului ideal: „Mândru și puternic ca și mine”

schedule 31 mai 2023, 09:53

Despărțirea de Flavius Nedelea nu a afectat-o pe Anamaria Prodan. Impresara este în căutarea bărbatului ideal: „Mândru și puternic ca și mine”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au decis să o ia pe drumuri separate, în urmă cu câteva zile bune, deși lucrurile între ei păreau că merg de minune. Chiar omul de afaceri a fost cel care a dat trista veste în mediul online, vorbind în același timp foarte frumos despre fosta lui parteneră de viață.

Anamaria Prodan, în căutarea bărbatului ideal

În urmă cu doar câteva zile, Flavius Nedelea a postat un mesaj pe social media, prin intermediul căruia a anunțat separarea de Anamaria Prodan. De asemenea, el a vorbit foate frumos despre fosta lui parteneră de viață, pe care descris-o ca fiind o femeie lângă care orice bărbat s-ar simți cel mai important din Univers.

Afaceristul a mai zis despre impresară faptul că este o femeie unică din orice punct de vedere și s-a declarat mândru pentru faptul că a câștigat o prietenă pe viață, iar în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, au rămas unul alături de celălalt. El i-a transmis, la finalul mesajului din mediul online faptul că este mândru de ea, fiind un model de urmat ca femeie și ca om. În plus, a zis că o va prețui ca prieten pentru toată viața.

''Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!'', a transmis Flavius Nedelea, în mediul online.

Deși unii ar fi zis că separarea de afacerist o va afecta, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa, iar vedeta este deja în căutatea partenerului de viață ideal, mai ales că de fiecare dată a făcut doar ceea ce a fosr bine pentru ea și nu are niciun motiv să se schimbe. Deși nu a trecut mult timp de la separare, ea este pregătită să iubească din nou, nevând prea mari așteptări, ci doar își dorește un bărbat mându și puternic precum ea. Îl va căuta oricât va fi nevoie, iar când îl va găsi va face pași importanți, inclusiv pe cel de-al lua de bărbat. Nu se va da bătută, indiferent de problemele care vor apărea în calea sa, deoarece vrea să fie fericită.

„Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei. Eu n-am așteptări de la un anume bărbat. Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Care e mândru și puternic ca și mine! Nu spun că e simplu sau că e ușor ce caut! În niciun caz! Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi! Lumea mă știe de ceva vreme. Nu sunt genul de om care să mă opresc și să privesc înapoi! Eu nu mă opresc niciodată din viața mea, indiferent de problemele cu care mă confrunt! ”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---