Showbiz

Jo a confirmat despărțirea de Juno: „Vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă”

schedule 21 nov. 2023, 12:21

Jo a confirmat despărțirea de Juno: „Vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă”
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Juno a confirmat separarea de Juno. La momentul actual, artista este o femeie liberă, se bucură de viață și are mult mai multă liniște. Iată ce a mai zis despre fostul ei iubit!

Jo și Juno s-au despărțit

Jo și Juno nu mai formează un cuplu, iar separarea a fost confirmată chiar de către artistă, într-un podcast unde a fost invitată recent. Vedeta nu se vedea fiind cu el pentru tot restul vieții decât în momentul în care lucrurile mergeau bine între ei, ceea ce a făcut-o să se gândească mai bine la întreaga situație și a ajuns la concluzia că nu merită efortul. Tot ce își dorește, în această perioadă, este să fie liniștită și mai ales liberă.

Jo crede că este cea mai bună decizie pentru fiecare dintre ei, pentru că în felul acesta vor ajunge să se ocupe mai mult de ei și să petreacă timp și singuri.

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună (...) Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (...) Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea”, a declarat Jo, în podcast-ul lui Jorge.

Deși povestea lor de iubire nu a fost tocmai cea la care au sperat, cei doi au rămas în relații bune, iar blondina a spus că îl iubește și îl va iubi mereu pe fostul ei partener de viață. Din punctul ei de vedere, este un om care a meritat tot efortul, dar a simțit în același timp nevoia de a fi singură, cu gândurile sale, deoarece ajungeau să se piardă din ce în ce mai mult și nu era în regulă.

A fost o iubire intensă, chiar dacă între timp s-au despărțit și împăcat de mai multe ori și nu regretă nimic din tot ce s-a întâmplat între ei, dar a simțit nevoia să spună stop.

„Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta”, a mai mărturisit artista.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---