Showbiz

Jo a dat din casă. Care este relația sa cu Juno: „Ceea ce vrem să le transmitem oamenilor este...”

schedule 05 iul. 2023, 15:51

Jo a dat din casă. Care este relația sa cu Juno: „Ceea ce vrem să le transmitem oamenilor este...”
Sursa foto: Instagram Jo

Jo a dat din casă totul, iar în cel mai recent interviu pe care l-a acordat a vorbit despre relația sa cu Juno, dar și despre modul în care își împarte viața în carieră, familie și iubit. Iată ce a povestit artista!

Jo, detalii despre relația cu Juno

Povestea de iubirea dintre Jo și Juno este una despre care s-au scris și s-au spus multe de-a lungul anilor, fiind și una care a fost greu pusă la încercare de viață. Deși s-au bucurat de foarte, foarte multe momente frumoase unul în compania celuilalt, au avut parte și de unele momente care i-au pus la încercare din multe puncte de vedere. Așadar, nu a fost ușor să păstreze vie flacăra iubirii, mai ales că s-au și separat de câteva ori.

În ciuda faptului că s-au despărțit în repetate rânduri și că au fost convinși în totalitate de faptul că nu mai por repara ceea ce deja a fost stricat, într-un final au ajuns tot împreună. La momentul de față, formează un cuplu, merg împreună la tot felul de evenimente și își fac vacanțele împreună, iar frumoasa artistă a dat chiar și un interviu în care a vorbit despre relația lor. Jo a început prin a spune că sunt foarte multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre ei și că tot ce vor este să le transmită oamenilor o stare bună.



''Sunt multe lucruri pe care multe persoane nu le știu și nu ar trebui să le știe. Ceea ce vrem să le transmitem oamenilor este o energie bună și o stare de bine și atâta timp când ceva nu merge bine noi nu încercăm să le transmitem mai mult decât prin muzică. Am avut vacanțe în doi în ultima vreme, nu trebuie să le plănuim, sunt spontane. Suntem bine!'', a declarat Jo, pentru Antena Stars.

Ca orice artistă, Jo este și ea nevoită să se împartă între carieră și viața privată și o face foarte bine. Blondina a mărturisit că deși nu are foarte mult timp liber, atunci când poate și-l petrecere în funcție de starea pe care o are. Sunt zile în care nu își dorește decât să fie singură și zile în care vrea să se distreze alături de prietenii ei.

''Planurile mele sunt de obicei destul de schimbătoare, destul pe moment. De exemplu dacă mă trezesc că am un weekend liber, ceea ce se întâmplă destul de rar, poate îmi fac un plan cu 2 zile înainte. De obicei, cânt. Timpul meu liber încerc să mi-l ocup în funcție de starea pe care o am, îmi aduc aminte că nu am petrecut prea mult timp liber cu prietenii mei și atunci prefer să fac ceva cu ei. Am momente în care îmi doresc să stau singură acasă și să nu fac nimic.'', a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---